Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Rītvakar NABAKLAB notiks elektroakustiskās mūzikas festivāls „Precious moments" un Andra Eglīša izstādes aklāšana

NABAKLAB, 03.06.2010. 14:26

Piektdien, 4. jūnijā, pulksten 17:30, NABAKLAB notiks A. Eglīša izstādes „Lietu kārtība" atklāšana, savukārt jau 19:00, kluba abās zālēs sāksies elektroakustiskās un eksperimentālās mūzikas festivāls „Precious moments".
Rītvakar NABAKLAB notiks elektroakustiskās mūzikas festivāls „Precious moments" un Andra Eglīša izstādes aklāšana

„Lietu kārtība" ir viena no starptautiski atzītā latviešu mākslinieka Andra Eglīša izstāde, kas NABAKLAB būs skatāma līdz 2. jūlijam.

Gleznu cikls „Lietu kārtība" pārorientē skatītāju no jautājuma „Kas ir Andris Eglītis?" uz jautājumiem „Kāds es esmu? Ko es domāju? Kas man ir patiesi būtisks?" Eglīša objektīvās realitātes fragmentu tēlojumi, kurus skatītājs uztver kā precīzus realitātes atainojumus, ir pirmšķietami saprotami - vienkārši privātu telpu fragmenti un idejas, bez uzbāzīga stāstījuma par mākslinieka uzskatiem un izjūtām. Eglīša gleznas ir iedarbīgas un iesaista.

„Precious moments" atklās projekts „Sound Meccano", taču uzreiz pēc tam, ar īpašu programmu un izkārtojumu izstādes zālē, koncertu turpinās grupa „Bērnu rīts". Bez jau minētajiem mūziķiem, festivālā uzstāsies japāņu skaņu meistars Aki Onda, Patrick McGinley no ASV, kā arī pašmāju mākslinieki Mārtiņš Roķis, Arturs Punte, Evgeniy Dromoff un grupa „White tide", kam šajā vakarā paredzēta albuma prezentācija.

Ap pusnakti, pasākums turpināsies arī DJ zālē, kur visu nakti muzicēs Bombey, Marimana, Pelmeshkin un daudzi citi dīdžeji.

Biļetes uz „Precious moments" vēl joprojām pieejamas www.bezrindas.lv, bet pie ieejas to cena būs nedaudz augstāka.

www.nabaklab.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV