Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Dianas Moon jaunās dziesmas "Iron Man" videoklips ir nonācis LMK

Valdis Tilgalis, 04.06.2010. 13:58 | komentāri (1)

Dziesmas "Iron Man" videoklips no šodienas ir skatāms Latvijas Mūzikas Kanālā (LMK), kā arī Latvijas populārākajās interneta vietnēs.

Šodien, 4. jūnijā, dziedātājas Dianas Moon jaunās dziesmas "Iron Man" video klips piedzīvo pirmizrādi Latvijas Mūzikas Kanālā (LMK), kur turpmāk tas tiks pārraidīts vairākas reizes dienā. Šis videoklips ir stāsts par divu cilvēku mīlestību un viņu izjūtām brīdī, kad runa ir par izšķiroša lēmuma pieņemšanu savā dzīvē. Video klipā tiek atspoguļota dzīves realitāte mijiedarbībā ar emociju pasauli, kurā vienlaikus valda sievietes un vīrieša savstarpējā kaisle un šaubas.

Dziedātāja Diana Moon un filmēšanas komanda no White Shadows Visuals ir parūpējušies par to, lai video tapšanas process tiktu iemūžināts backstage videomateriālā. Visiem video klipa skatītājiem un interesentiem tiek piedāvāta ekskluzīva iespēja palūkoties, kā norisinājās video klipa filmēšanas process trīs dienu garumā. Pati dziedātāja un video klipa idejas autore Diana atzīst, „Šīs trīs video filmēšanas dienas ļāva man sevī atklāt vēl līdz šim neapjaustu mīlestību pret emocionālu stāstu izdzīvošanu video kameru priekšā. Agrāk video kameras un objektīvi, kas bija pavērsti manā virzienā mani mulsināja, bet atrodoties kadrā gandrīz trīs dienas, sāku pierast pie šiem apstākļiem. Šīs trīs filmēšanas dienas atceros kā sapni, kuru es labprāt izdzīvotu vēlreiz, jo darbs komandā ar profesionāliem un kreatīviem cilvēkiem, man patiešām radīja baudu."

Dziesmas "Iron Man" (Backstage Video) var noskatīties:

http://www.youtube.com/watch?v=oEpaVtGNwQQ

"Iron Man" oficiālais video ir skatāms:

http://www.youtube.com/watch?v=T6MEpMA382o

, kā arī dziedātājas jaunajā mājas lapā www.dianamoon.lv .

Dziesmai "Iron Man" ir gatavs arī vasarīgs deju remikss, kas jau nākamnedēļ tiks nodots klausītāju vērtējumam. Savukārt dziesmas oriģinālversija šobrīd ir dzirdama vairākās Latvijas radiostacijās: Radio SWH, Kurzemes Radio, Radio Trīs, Valmieras Radio, Rietumu Radio un Radio Progressive frekvencēs, kā arī dziedātājas mājas lapā www.dianamoon.lv.Valdis Tilgalis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV