Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Positivus festivālā uzstāsies BBC 1xtra radio dīdžejs Benji B

Līga Andžāne, 04.06.2010. 16:07

Red Bull Music Academy jau otro gadu būs sava skatuve Positivus festivālā – pasaules atzītākie klubu dīdžeji pametīs sev tik ierastās iekštelpas un dosies brīvā dabā. Festivāla programmu papildinājis Benji B, viens no Lielbritānijas atzītākajiem dīdžejiem un prestižās jauno mūziķu kalves Red Bull Music Academy lektors. Benji B, kas pasaulē pazīstams gan ar saviem radio šoviem, gan klubu DJ setiem, Positivus festivalā uzstāsies sestdien uz Red Bull Music Academy skatuves.
Positivus festivālā uzstāsies BBC 1xtra radio dīdžejs Benji B

Benji B uzskata par līderi nākotnes mūzikā – viņš miksē hip hop, house, soul, funk, dubstep un citus žanrus tik virtuozi, ka auditorija ikreiz tiek ierauta jaunā muzikālā piedzīvojumā. "Viens no Londonas mūsdienu skaņas dubstep pionieriem, dīdžejs Benji B nemitīgi pieskata šī žanra jaunākos sasniegumus gan BBC radiostacijas 1xtra ēterā, gan leģendārajās Deviation Sessions Londonas klubu naktīs," pirmo Red Bull Music Academy skatuves hedlaineri raksturo DJ un radio revolucionārs Toms Grēviņš, kurš šogad viesojās Red Bull Music Academy Londonā. "Vismaz uz dažām stundām Salacgrīvā būs sajūtams Austrumlondonas aromāts, Benji B kopā sajaucot lielpilsētas skaņai atbilstošus audio brīnumus!"

Visi mākslinieki, kas viesosies uz Red Bull Music Academy skatuves, ir saistīti ar Red Bull Music Academy radošajām darbnīcām, kas reizi divos gados notiek kādā no pasaules metropolēm. Lai līdztekus ārzemju māksliniekiem uzaicinātu arī vietējos DJ, kas iederētos Red Bull Music Academy atmosfērā, un tādejādi mudinātu arvien vairāk latviešu izmēģināt lielisko iespēju skoloties akadēmijā, Red Bull Music Academy skatuves programmas izveidošanā piedalās arī Londonas akadēmijas smeķi izbaudījušais Toms Grēviņš.

Benji B var dzirdēt BBC Radio 1xtra no plkst 22:00-01:00 pēc Lielbritānijas laika (http://www.bbc.co.uk/1xtra/benjib/profile/) un Red Bull Music Academy radio internetā (http://redbullmusicacademyradio.com/shows/825/).

Positivus festivāls 16. un 17. jūlijā jau ceturto reizi notiks Salacgrīvā, un tas ir lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā. Biļetes nopērkamas "Biļešu Serviss" kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. Pirmās 4000 divu dienu biļetes maksā Ls 29,00; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 32,50. Pēc tam divu dienu biļete kļūs dārgāka. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam 16.jūlijā maksā Ls 19,00; apmeklējumam 17.jūlijā – Ls 25,00. Pieejama arī grupas biļete – pērkot sešas divu dienu biļetes, katra izmaksās Ls 25,50; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 29,00. Telšu pilsētiņas ieejas biļete – Ls 4,50. Bērnu Salas ieejas biļete – Ls 3,00. Bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja festivālā kopā ar pieaugušo, kam ir derīga festivāla biļete, bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV