Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Mūzikas bārs "Sunny Melody" piedāvā atkalredzēšanos ar grupu "Dāmu Pops"

Ilze Upeniece, 07.06.2010. 10:57 | komentāri (3)

Piektdien, 11.jūnijā, plkst. 21:00 mūzikas bārā "Sunny Melody" notiks atkalredzēšanās koncerts ar grupu "Dāmu Pops". Grupa izpildīs visiem zināmas vecās labās dziesmas, kurām noteikti var dziedāt līdzi. Koncertā uzstāsies trīs "Dāmu Popa" dalībnieces – Ieva Akurātere, Olga Rajecka un Edīte Baušķeniece.
Mūzikas bārs "Sunny Melody" piedāvā atkalredzēšanos ar grupu "Dāmu Pops"

Viss sākās 1989. gadā, kad četras tolaik jau populāras un gandrīz vienīgās latviešu dziedātājas, kas avīzes "Latvijas Jaunatne" un radioraidījums "Dzirkstele" topos ieņēma četras pirmās vietas – Ieva Akurātere, Olga Rajecka, Edīte Baušķeniece un Maija Lūsēna – apvienojās vienā meiteņu grupā. Gaujenieks sarakstījis dziesmu "Varbūt rīt", kas, Ingus Baukšķenieka un Jura Riekstiņa aranžēta kļuva par lielu superhitu vienīgo grupas "Dāmu Pops" dziesmu. Ar to pietika, lai visi viņas vēl ilgi atcerētos.

1999. gada nogalē LTV pasākumā "Zelta kasete" "Dāmu Pops" sanāca kopā, lai saņemtu balvu kā "Gadsimta sievišķīgākā grupa".

Ieejas maksa koncertā – Ls 5. Ieeja no 20:00. Dāvanā degustācijai vakara kokteilis.

Rezervējiet galdiņus savlaicīgi, zvanot uz tālruni: +371 28651561. Vietu skaits ierobežots.

Adrese: Brīvības gatve 199c, viesnīcas „Europa City Riga" 6. stāvs.

www.sunny.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV