Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Grupa "M.ART.A" prezentēs pirmo videoklipu

Grupa M.ART.A, 07.06.2010. 13:37

Jau rīt, 8. jūnijā, radošajā telpā "Tasty", kas atrodas Martas ielā 1, notiks grupas "M.ART.A" debijas video stāsta prezentācijas pasākums.
Grupa "M.ART.A" prezentēs pirmo videoklipu

Par video klipa veidošanu "M.ART.A" domāja jau kopš singla „Dārza piederumi" ierakstīšanas brīža. Šajā video klipā grupa ielikusi savu radošo māksliniecisko būtību, kas atklājama katram individuāli.

Dziesma „Dārza piederumi" tapa kādā saulainā pavasara rītā Ženēvā, kad Jānis sēdēja dārzā un atcerējās savu dzimto pusi. Dziesmas tapšanas brīdī tā bija trīs reizes lēnāka un daudz garāka, taču tāpat kā Rīga nekad nav gatava, arī šī dziesma laika gaitā ir mainījusi savu skanējumu vairakkārt. Taču pamata doma ir palikusi nemainīga – tā stāsta par pavasari, kad daba un lāči mostas, lapas plaukst un puķes zied. Arī cilvēkam pavasaris ir plaukuma laiks, kad viņi atbrīvojas no iekšējiem rāmjiem un spēj atrast sevi.

8. jūnijā pulkst. 20.00 grupa "M.ART.A" prezentēs savu pirmo video stāstu dziesmai „Dārza piederumi", kura tapšanā liels paldies režisoram Reno Lazdiņam, Leļļu mākslas muzejam un modes māksliniecei Sanitai Simtniecei.

Grupa "M.ART.A" (Musical Art Application) radās 2006. gada rudenī, kad kopā sanāca tās dalībnieki Jānis Kalniņš (vokāls/ģitāra), Kaspars Liepa (ģitāra), Matīss Zvaigzne (bass), Dmitrijs Frolovs (sitamie instrumenti). "M.ART.A" ir radošo ideju apvienojums, kas atspoguļojas gan vizuālā tēlā, gan muzikālajā skanējumā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV