Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Dzintaros koncertēs grupa „A'Studio"

Inese Rutkovska, 09.06.2010. 08:54

12.jūlijā Dzintaru koncertzālē notiks grupas „A'Studio" koncerts, kura laikā klausītājiem būs iespējams iepazīties ar grupas pēdējo, pēc skaita jau desmito albumu „Volni". Koncertā izskanēs ne tikai jaunākās dziesmas, bet arī agrāko gadu hiti.
Dzintaros koncertēs grupa „A'Studio"

„Mēs esam izauguši ar „The Beatles", „ELO", „AC/DC", „Pink Floyd" un citu 60-to – 70-to gadu grupu mūziku," stāsta „A'Studio" līderis Baigali Serkebajevs. „Šīs mūzikas gars caurvijis arī mūsu jauno albumu, kas piesātināts ar šiem gadiem raksturīgajiem muzikālajiem paņēmieniem. Mēs esam pacentušies radīt mūzdienīgu, bet vienlaikus arī vintage stila skanējumu."

„Albums ir izdevies ļoti daudzveidīgs," piebilst grupas basģitārists Vladimirs Miklošičs. „Tas sastāv no neskaitāmiem viļņiem – tajā saklausāmi dzīves, dvēseles, mīlestības un pat radio viļņi."

Grupa „A'Studio" pirmoreiz plašākai publikai uzstājusies 1987.gadā, tās sastāvs vairākkārt mainījies. Šobrīd grupas sastāvā ir tās idejiskie līderi un dibinātāji Baigali Serkebajevs, Vladimirs Miklošičs, Fjodors „Frederiko" Dosumovs, kā arī vokāliste Ketija Topūrija. „A'Studio" raksturo muzikālā profesionalitāte – grupa neskaitāmas reizes saņēmusi dažādus apbalvojumus un godalgas festivālos un konkursos, kā arī, protams, visaugstāko novērtējumu – skatītāju mīlestību.

Biļetes uz grupas „A'Studio" koncertu iespējams iegādāties visās Biļešu Servisa tirdzniecības vietās, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV