Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Šīs sezonas Rock'n'Riga Ģitāristu dueļa ieroču klāstu reglamentēs daži jauni noteikumi

Mārtiņš Zviedris, 09.06.2010. 09:36

Līdz 22. jūnijam vēl var pieteikties R'n'R Ģitāristu dueļiem, kas sāksies 15. jūlijā un kuru galvenā balva no mūzikas preču veikala AT Trade būs Gibson Les Paul ģitāra. Ģitārists Pauls Kravalis jaunos atskaņotājmāksliniekus gaida AT Trade mūzikas salonā Matīsa ielā 65, kur var aplūkot galveno balvu un uzfilmēt videopieteikumu.
Šīs sezonas Rock'n'Riga Ģitāristu dueļa ieroču klāstu reglamentēs daži jauni noteikumi

Sacensības notiks trīs raundos. Pirmais - kā ierasts - iecerēts blūza stilā, otrajā konkursanti improvizēs par klasiskiem rokstandartiem, un trešajā cīnīsies aci pret aci ar konkurentu.

Šīs sezonas cīņas ieroču klāstu reglamentēs daži jauni noteikumi. Pirmajā raundā konkursanta rīcībā esošā Rock'n'Riga Marshall pastiprinātāja iespējas papildinās viens ģitāras skaņas efekts. Savukārt otrajā raundā būs iespēja brīvi izvēlēties klasisku roka tēmu, par kuru improvizēt.

Kā jau vēstīts, dueļa norisi nodrošinās prominents mūziķu sastāvs. Jauno ģitāristu soloizgājienu ritma pulsācija būs bundznieka Viļņa Krieviņa un basģitārista Eduarda Glotova pavadošā dueta pārziņā, bet vakara vadītāja lomā iejutīsies Kaspars Bindemanis. Uzvarētāju, kā ierasts, noteiks publikas atbalsta skaļums, taču Latvijas populārās mūzikas veterānu trijotnei un dueļu patronam P.Kravalim būs iespēja koriģēt balsojumu, ja skaļākās ovācijas netiks, viņuprāt, meistarīgākajam konkursantam.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV