Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Beach Rock.LV" zvaigžņu karos uzvar "Deep Silence"

Edgars Džiguns, 09.06.2010. 15:35

Grupa no Liepājas "Deep Silence", konkursa "Beach Rock Star Wars" finālā pārspējot "Habemus" un "No Title", izcīnījuši iespēju uzstāties festivālā "ZZ Baltic Beach Party".
"Beach Rock.LV" zvaigžņu karos uzvar "Deep Silence"

Uz mūzikas kluba "Pablo" skatuves norisinājās fināls, kurā sacentās trīs relatīvi jaunās roka brigādes. Uzvarētāju zvaigžņu karu finālā balsojot noteica apmeklētāji.

„Līdz šim mums konkursos īpaši nebija veicies, bet laikam jau tādēļ, ka mēs krājām pieredzi, lai uzvarētu tik lielā konkursā kā „Beach Rock Star Wars" un iegūtu iespēju spēlēt uz „ZZ Baltic Beach party" skatuves. Turklāt gadā, kad šim festivālam ir desmitgadu jubileja. Paldies mūsu atbalstītājiem, kuri sajuta, ka mēs spēlējam skaļi un ar prieku. Ar tādu pašu atdevi priecēsim vasaras festivālā. Tiekamies tur!" pēc notikušā gandarījumu neslēpa "Deep Silence" dalībnieki Kristaps Šēnbergs (bass, vokāls), Kristaps Žilinskis (ģitāra), Gints Gertners - Purgailis (ģitāra) un Kristaps Karps (bungas).

"Deep Silence" būs vieni no tiem, kuri šogad krāšņos "Beach Rock.LV" programmu.

Jau vēstīts, festivāls "ZZ Baltic Beach Party" šogad svin 10.gadu jubileju un pirmo reizi notiks 3 dienas un 3 naktis. "Beach Rock.LV" būs tikai daļa no tā, kas šogad notiks uz "Zelta Saulrietu" skatuves, kas būs otra lielākā un skaļākā Liepājas pludmalē no 22. līdz 24.jūlijam.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV