Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Igaunijā pirmo reizi notiks mūzikas festivāls "Reiu rock"

Edgars Āboliņš, 09.06.2010. 16:11

Atzīmējot vasaras sākšanos, "Bedwetters", "PeR" un daudzi citi izpildītāji uzstāsies brīvdabas mūzikas festivālā "Reiu Rock" Igaunijā.
Igaunijā pirmo reizi notiks mūzikas festivāls "Reiu rock"

Igaunijas festivāls "Reiu Rock" notiks pirmo reizi, gleznainajā Reiu upes krastā 11. un 12.jūnijā. Pasākuma norises vieta ir tikai 6 kilometrus no Pērnavas centra. Festivālā uzstāsies arī igauņu grupa "Bedwetters", kas Radio SWH Top 20 atrodas jau 19 nedēļas, Latvijas populārākais trio "PeR", kā arī dažādi citi populāri izpildītāji.

"PeR" klausītājus sola priecēt ar īpašu programmu, kur klasiskas rokdziesmas mīsies ar modernajiem hītiem, savukārt "Bedwetters" izpildīs jaunus, vēl nedzirdētus skaņdarbus.

Papildus muzikālajiem priekšnesumiem "Reiu Rock" piedāvās dažādas atrakcijas gaisā, ūdenī un uz zemes, ir paredzēts arī plašs atrakciju parks bērniem un saunas gan uz zemes, gan ūdens. Tie, kam interesē futbols, būs iespēja vērot tiešraidi no Pasaules kausa futbolā.

Detalizēta informācija par pasākuma programmu, uzstāšanās laikiem, biļešu cenām un transportu, atrodama festivāla oficiālajā mājas lapā www.reiurock.ee

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV