Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Jūlijā Dzintaru koncertzālē uzstāsies Agutins un Varum

Kristīne Tjarve, 10.06.2010. 10:28

Otrdien, 13.jūlijā, plkst. 20:00 Dzintaru koncertzālē norisināsies skatītāju ilgi gaidītais koncerts – Agutins un Varum. Leonīds Agutins un vienmēr šarmantā Andželika Varum jau sen iekarojuši stabilas pozīcijas krievu popmūzikas olimpā, kā rezultātā viņu koncerti parasti ir izpārdoti.
Jūlijā Dzintaru koncertzālē uzstāsies Agutins un Varum

Andželika Varum un Leonīds Agutins 2010.gadā

Pirms kāda laika, pieturoties basa nova motīvam viņš pieteica sevi sabiedrībai kā „zēns ar basām kājām", bet viņa – maiga kā eksotisks zieds, dziedoša „rudens melodijas" pavadījumā par „mākslinieku, kurš zīmē lietu" ... Un vienā brīnišķīgā dienā, kopīgi izpildot lirisko kompozīciju „Februāris", kas kļuva par zīmīgu pagrieziena punktu viņu dzīvē, Andželika Varum un Leonīds Agutins kļuva nedalāmi – vienots veselums. Jau 12 gadu garumā šie mākslinieki tiek uzskatīti par vienu no skaistākajiem Krievijas un ārvalstu estrādes mūzikas zvaigžņu pāriem. Šajā laika periodā Andželika un Leonīds izdevuši vairāk kā divdesmit mūzikas albumus, no kuriem katrs bijis kā liels notikums viņu radošajā darbībā un reizē neaizmirstama dāvana viņu pielūdzējiem. Daudzus gadus viņi plūkuši uzvaras laurus konkursos „Gada Dziesma" (Песни года) un bijuši labākie gada mākslinieki. Kopīgais projekts ar vienu no izcilākajiem pasaules ģitāristiem – Al Di Meola „Cosmopolitan Life" atnesa māksliniekiem vispasaules slavu, par viņiem uzzināja mūzikas mīļotāji visā pasaulē. Šis albums uzreiz kļuva par otro pieprasītāko mūzikas albumu Vācijā.

Leonīds Agutins un Andželika Varum Jūrmalā

Otrdien, 13.jūlijā, Dzintaru koncertzālē norisināsies mākslinieku pāra Andželikas Varum un Leonīda Agutina solokoncerts. Kā jau ierasts, skatītājiem būs iespēja baudīt mākslinieku uzstāšanos viena no labākajiem mūzikas kolektīviem „Esperanto" pavadījumā. Mūziķi izpildīs klausītāju iemīļoto hītu džeza improvizācijas – kādas iespējams dzirdēt vienīgi koncertos, kā arī jaunas, jau skatītāju iemīļotas kompozīcijas no mākslinieku pēdējiem albumiem: „Mūzika" ("Музыка") un „Mīlestība. Ceļš. Skumjas un prieks." ("Любовь. Дорога. Грусть и Радость")

Pie šī koncerta organizēšanas strādā daudz profesionāļu, piemēram, dizainere Alise Tolkačeva ir radījusi Andželikai jaunu koncerta kleitu kolekciju. Klausītājus gaida krāšņs šovs, piesātināts ar mūziku mīlestības noskaņās. Vēl šī gada februārī mākslinieku pāra koncerti Maskavā, Kremlī bija pilnīgi izpārdoti. Jūrmalā mākslinieki viesojas katru vasaru, jo uzstājas konkursa „Jaunais vilnis" ietvaros un ir tās žūrijas pārstāvji.

Ceram, ka šis koncerts būs interesants un aizraujošs un atstās Jūsu sirdīs maigumu un laimi, ko sniegs mākslinieki, kā arī daudz patīkamu iespaidu vēl ilgam laika brīdim!

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs un auto uzpildes stacijās Statoil visā Latvijā. Biļešu cenas sākot no 8 LVL.

Māksliniekus un koncerta norisi atbalsta viesnīca Pegasa pils.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV