Ceturtdiena, 03.Oktobris 2024. » Vārdadienas svin: Ilizana, Elza;

Jaunajā Ādažu kultūras centrā notiks klasiskās un džeza mūzikas koncerti

Rinta Bružēvica, 11.06.2010. 11:39

VSIA „Latvijas Koncerti" uzsāk sadarbību ar Ādažu kultūras centru, kas līdzās Ventspils teātra namam „Jūras vārti" ir šobrīd mūsdienīgākais pēdējo gadu laikā celtais kultūras objekts ārpus Rīgas ar mērķi nodrošināt augstas kvalitātes kultūras un radošās izglītības piedāvājumu.
Jaunajā Ādažu kultūras centrā notiks klasiskās un džeza mūzikas koncerti

Pirmajā "Latvijas Koncertu" rīkotajā koncertā Ādažu kultūras centrā 28. augustā uzstāsies Denisa Paškeviča trio – Deniss Paškevičs (saksofons, basklarnete), Staņislavs Judins (kontrabass), Artis Orups (bungas) – un dziedātāja Jolanta Gulbe. Šo izcilo džeza mūziķu spēli raksturo spilgtas krāsas un enerģētiski spēcīgs atdevīgums. Koncertā skanēs kompozīcijas funk un world stilā un arī roka ritmos.

Jauno Ādažu kultūras centru raksturo mūsdienīgs, gaumīgs arhitektoniskais risinājums un daudzfunkcionalitāte. Skatītāju zālē ir 380 vietu. Ēka ir pieejama cilvēkiem ar īpašām vajadzībām - uzbrauktuves, lifti, gaiteņu un telpu plašums ļauj pilnībā izbaudīt kultūras dzīves norises. Pie kultūras centra atrodas bezmaksas automašīnu stāvvietas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV