Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Jager on Tour" viesosies Preiļos

Dance Box promotion, 11.06.2010. 12:53

19. jūnijā izklaides vietā "Cabinet", Preiļos, Kārsavas ielā 4, notiks jauns "Jager on Tour" sērijas pasākums, kurā uzstāsies dī-džeji Bogdan Taran, Max Lomov un ZaZzy no Amber Muse Records.
"Jager on Tour" viesosies Preiļos

Pasākumu sērija "Jager on Tour" sāka ceļot pa Latvijas pilsētām šī gada martā un kopš tā laika iepriecinājusi Ogres, Valmieras un Jelgavas kluberus. Pirmā vasaras sezonas ballīte dodas uz vadošo Preiļu izklaides vietu "Cabinet". Pēc daudzu dī-džeju viedokļa, kuri ir spēlējuši "Cabinet", atmosfēra tajā vienmēr ir izcila un interjers var kalpot par labu paraugu pat Rīgas izklaides vietām.

"Jager on Tour" Preiļos notiks sestdien, 19.jūnijā, sākums plkst. 22:00. Ieejas maksa 1 Ls. Pastāv iespēja pierakstīties viesu sarakstā bezmaksas ieejai. Lai iekļūt viesu sarakstā sūtiet savu vārdu, uzvārdu un vecumu uz e-pastu list@jagerontour.lv.

www.jagerontour.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV