Ceturtdiena, 03.Oktobris 2024. » Vārdadienas svin: Ilizana, Elza;

Saulkrasti pievienojas putu karalistei "FOAM KINGDOM 2010"

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 11.06.2010. 16:15 | komentāri (1)

19.jūnijā Saulkrastos pludmalē, Sporta un atpūtas centrā "Koklītes" ar "Rockstar Energy", "Pioneer DJ" un "European Hit Radio" atbalstu tiks izpūstas vismaz trīs tonnas putu un sāksies dejas sarīkojumu sērijas "FOAM KINGDOM 2010" ietvaros.
Saulkrasti pievienojas putu karalistei "FOAM KINGDOM 2010"

Atraktīvākā ballēšanās risināsies pie lielās – "Rockstar" skatuves. Putās ieskautos dejotājus, līdz pat rīta gaismai, izklaidēs putu karalistes nemainīgais trijnieks – dīdžeji Beatax, Trakais Mārtiņš, [Ex] da Bass, konkursa "FOAM KINGDOM Jaunā zvaigzne" uzvarētajs, kā arī ārzemju viesis – DeeJay A.A.V. no Igaunijas! Viņš ir viens no zināmākajiem kaimiņvalsts klubu kultūras pārstāvjiem, kurš jau kopš pašiem pirmsākumiem pārstāv vecāko elektroniskās deju mūzikas pasākumu organizatoru komandu Igaunijā – "Club Unlimited". Tā ir radījusi tadus Baltijā un Skandināvijā leģendārus zīmolus kā "Freedom Parade", "CU Base" un "Cosmodrome". Savas padsmit gadu ilgās dīdžeja karjeras laikā šis Igaunijas klubu kultūras "smagsvars" ir spēlējis uz vienas skatuves ar tādiem grandiem kā Tiesto, Westbam, Moguai, Marco V, Marcel Woods, Tomcraft, Cosmic Gate, Richard Durand, Lexy & K-Paul, Da Hool, Kai Tracid, Olav Basoski un citiem.

Par putu valstībai atbilstošu vizuālo noformējumu kopā ar pasākuma dekoratoru komandu gādās "ILLEGAL DJ TEAM RIGA" vizualizāciju meistari – vīdžejs Kosmoss un LJ Lightboy.

Papildus darbosies vēl divas deju zonas. Eiropas hītu cienītājiem – dīdžeji Ikazz un Mārtiņš Kreilis no "European Hit Radio", bet Retro bārā – dejas 80'to un 90'to gadu skaņās ar dīdžeju Ivo Lorencu.

Tāpat ir padomāts par visiem izslāpušajiem un izsalkušajiem.

Neaizpaliks pārsteigumi no atbalstītājiem un labvēļiem: dažādu garšu enerģijas dzērieni "Rockstar", brīnumkrekliņi, kas maina krāsu un daudz kā cita!

Īpaši "FOAM KINGDOM 2010" putu ballītēm, apvienojoties vairākiem zināmiem Latvijas dīdžejiem – [Ex] da Bass, Crazy Martin (Trakais Mārtiņš) un Trebland radīta oficiālā himna. Tā tapusi sadarbībā ar pazīstamajiem Latvijas deju mūzikas producentiem – Lotaru Lodziņu un Jāni Kalvi. Tā 9.jūnijā kopā ar vairākiem igauņu un somu mākslinieku remiksiem, tika izdota Igaunijas ierakstu kompānijas "Blaya Music" paspārnē.

Atbalsta: "Rockstar Energy", "Pioneer DJ" un "DJrent.lv".

Oficiālais radio – "European Hit Radio".

Informē: "EHR Party Service", "Progressive FM", draugiem.lv, nightlife.lv, vipi.lv, pozitivaszinas.lv, clubland.lv, piedalies.lv, easyget.lv un novonews.lv.

Organizē avantūrisku ideju realizētāji – "Baltic Dance Factory".

Par drošu atpūtu gādās: "ART-EKSPO".

Ieejas maksa: 21:00 – 22:00 Ls 4, 22:00 – 00:00 Ls 5, vēlāk – Ls 6.

Pievērsiet uzmanību – dodoties uz pasākumu savas automašīnas visērtāk novietot būs uz Baltijas, Cēsu un Zaļās ielas.

Seko putu karalistes aktualitātēm portālā Twitter – http://www.twitter.com/foamkingdom un mājas lapā – http://www.foamkingdom.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV