Ceturtdiena, 03.Oktobris 2024. » Vārdadienas svin: Ilizana, Elza;

Madonā notiks "FOAM KINGDOM 2010" putu ballīte

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 14.06.2010. 09:51

Avantūrisku ideju realizētāji "Baltic Dance Factory" pēc divu mēnešu pārtraukuma atgriežas Madonā ar jaunu, Madonā vēl nebijušu pasākumu – "FOAM KINGDOM 2010" putu ballīti! Tā sadarbībā ar "Rockstar Energy", "Pioneer DJ" un "European Hit Radio" piektdien, 18.jūnijā viesosies Madonas estrādē.
Madonā notiks "FOAM KINGDOM 2010" putu ballīte

Putu ballītes vēl arvien ir viens no pieprasītākajiem un tūristu iemīļotākajiem izklaides veidiem silto zemju kūrortos. Saulainā Itālija, klubu mekā Ibiza, Maiami, Arābu Emirāti, Ēģipte – tie ir tikai daži paradīzes nostūri zemes virsū, kam ir lemts putu ballītes baudīt gandrīz visa gada garumā! Kapēc jābrauc tik tālu, ja ir tepat Latvijā?

Atraktīvākā ballēšanās notiks pie lielās – "Rockstar" skatuves. Putās ieskautos dejotājus, līdz pat rīta gaismai, izklaidēs putu karalistes nemainīgais trijnieks – dīdžeji Beatax, Trakais Mārtiņš, [Ex] da Bass, konkursa "FOAM KINGDOM Jaunā zvaigzne" uzvarētajs, kā arī pirmais šīs vasaras ārzemju viesis – dīdžejs KRISTJAN HIRMO ("Club Unlimited") no Igaunijas! Viņš ir regulārs viesis lielākajos kaimiņvalsts deju klubos un festivālos, radio stacijas "Sky Plus" viena no vadošajām ētera personībām – savos dīdžejsetos uzsvaru liekot uz aktuālākajām house, electro un techno mūzikas tendencēm. Viņa pēdējā viesošanās Latvijā bija pirms vairākiem gadiem Rīgā kopā ar trance mūzikas grandu – Ferry Corsten un tieši šī iemesla dēļ viņš ar jo īpaši lielu nepacietību gaida 18.jūnija uzstāšanos Madonā!

Par putu valstībai atbilstošu vizuālo noformējumu kopā ar pasākuma dekoratoru komandu gādās "ILLEGAL DJ TEAM RIGA" vizualizāciju meistari – vīdžejs Kosmoss un LJ Lightboy.

Papildus darbosies vēl divas deju zonas. Eiropas hītu cienītājiem – dīdžeji Ikazz un Mārtiņš Kreilis no "European Hit Radio", bet Retro bārā – dejas 80'to un 90'to gadu skaņās ar dīdžeju Lorenco (Ivo Lorencs).

Tāpat ir padomāts par visiem izslāpušajiem un izsalkušajiem. "SIA Ruduki" viesu nams "Pilsētnieki" uzstādīs vairākus izbraukuma restorānus.

Neaizpaliks pārsteigumi no atbalstītājiem un labvēļiem: dažādu garšu enerģijas dzērieni "Rockstar", brīnumkrekliņi, kas maina krāsu un daudz kā cita!

Īpaši "FOAM KINGDOM 2010" putu ballītēm, apvienojoties vairākiem zināmiem Latvijas dīdžejiem – [Ex] da Bass, Crazy Martin (Trakais Mārtiņš) un Trebland radīta oficiālā himna. Tā tapusi sadarbībā ar pazīstamajiem Latvijas deju mūzikas producentiem – Lotaru Lodziņu un Jāni Kalvi. Tā 9.jūnijā kopā ar vairākiem igauņu un somu mākslinieku remiksiem, tika izdota Igaunijas ierakstu kompānijas "Blaya Music" paspārnē.

Atbalsta: "Rockstar Energy", "Pioneer DJ" un "DJrent.lv".

Oficiālais radio – "European Hit Radio".

Informē: "EHR Party Service", "Progressive FM", draugiem.lv, nightlife.lv, vipi.lv, pozitivaszinas.lv, clubland.lv, piedalies.lv, easyget.lv un novonews.lv.

Par drošu atpūtu gādās: "ART-EKSPO".

Ieejas maksa: 21:00 – 22:00 Ls 4, 22:00 – 00:00 Ls 5, vēlāk – Ls 6.

Seko putu karalistes aktualitātēm portālā Twitter – http://www.twitter.com/foamkingdom un mājas lapā – http://www.foamkingdom.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV