Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Goran Gora and The Yrs jaunais albums tiek izdots fiziskā formātā

Antra Feldmane, 14.06.2010. 11:21

No ceturtdienas, 17.jūnija, Goran Gora and The Yrs jaunais albums „Mystyrys Yrs" būs pieejams fiziskā formātā. Pirmā iespēja iegādāties albumu kompaktdiskā būs tiem klausītājiem, kuri apmeklēs Goran Gora and The Yrs koncertu Spīķeru koncertzālē 17.jūnijā plkst. 20:00.
Goran Gora and The Yrs jaunais albums tiek izdots fiziskā formātā

Paralēli fiziskajam formātam, sākot no 17.jūnija, albums būs pieejams bezmaksas lejupielādei mūziķu mājas lapā www.gorangora.com, apmaiņā pret klausītāja e-pasta adresi.

Veicinot albuma izdošanu, tiek publiskots arī otrais singls no „Mystyrys Yrs" - dziesma „Silly Tunes", kas ierakstīta duetā ar brīnišķīgās balss īpašnieci Kseniju Sundejevu („Tribes Of The City").

Savukārt koncertā Spīķeru koncertzālē klausītājus priecēs vēl kāda jauna, talantīga meitene – Evija Smagare no Daugavpils, kura uzstāsies īpašā viesa statusā, prezentējot savas jaunākās dziesmas, kā arī atskaņojot savus lieliskos pirmos divus singlus „Monday's Song" un „1U2me".

Vairāk par Eviju Smagari – viņas mūziķa profilā: http://www.draugiem.lv/music/artist/?id=54661

Biļetes uz koncertu Spīķeru koncertzālē: http://www.bilesuparadize.lv/events/goran_gora

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV