Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Zelta Zivtiņas varoņi apglezno milzu pludmales čību

Linda Igolniece, 14.06.2010. 11:25

Zelta Zivtiņas varoņi, iesildoties gaidāmajai festivālu vasarai, „Karstās ZZ Baltic Beach Party" pēcpusdienas laikā apgleznoja milzīgu, tirkīzzilu pludmales čību. Seši ZZ draugi uz čības uzzīmēja viens otra portretus, jo arī šīs vasaras lielākie un jautrākie festivāli tiks pavadīti kopā - ballējoties lieliskas mūzikas pavadībā. ZZ jauniešu meistardarbu no 10.jūnija līdz pat ZZ Baltic Beach party sākumam būs iespējams apskatīt tirdzniecības centrā „Spice".
Zelta Zivtiņas varoņi apglezno milzu pludmales čību

Galerijas:

"Tas bija lielisks pasākums, kura laikā patiešām sajustām festivālu vasaras sākšanos, kura šogad solās būt īpaši interesanta. Jau pavisam drīz tiekamies Saldus Saulē, Rīgas Ritmos, Fonofestā, Positivus un, protams, ZZ Baltic Beach Party," teica ZZ Alekss.

Pasākumā piedalījās un savu pludmales čību apgleznoja arī ZZ Čempionāta sporta skolotājs Ufo, mūziķi no grupas "Dzelzs vilks" un "Musiqq", kā arī Mārtiņš Freimanis, Olga Rajecka un režisors Kristaps Streičs. ZZ Baltic Beach Party šogad atzīmēs savu desmito jubileju un no 22. līdz 24. jūlijam ieskandinās Liepājas pludmali.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV