Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Slēgs elektroniskās mūzikas klubu "Pulsē"

Elektroniskās mūzikas klubs "Pulsē", 14.06.2010. 14:04

Sakarā ar valsts ekonomikas nepārtrauktu lejupslīdi, līdz ar to arī kluba klientu un uzņēmuma ieņēmumu strauju mazināšanos un ņemot vērā elektroniskās mūzikas popularitātes krišanos, kluba klientu masveida emigrāciju, klubs "Pulsē" vairs nevar turpināt eksistēt kā elektroniskās mūzikas klubs un tāpēc ir pieņemts lēmums pārtraukt tā darbību.
Slēgs elektroniskās mūzikas klubu "Pulsē"

Šobrīd klubam aprit seši gadi un būtu jāsvin dzimšanas diena, bet rādās, ka sešas svecītes jāliek pēdējā gaitā. Sestdien, 19.jūnij,ā Citadeles ielā 2, būs Techno mūzikas sarīkojums, kas reizē ir arī elektroniskās mūzikas kluba slēgšana.. Pasākumā piedalīsies Techno dīdžeji: DEEP-Z, 2B, JUNGLE, IVARS MEDNIS(IX), IVARS ZAĻKALNS, METAPHOR.

Kluba bārā slēgšanas akcija: jau no 22:00 bankrota cenas pilnīgi visam (50% atlaide) un visi dzērieni iegādājami par puscenu.

Ieeja klubā bez maksas.

Pa vasaru klubs strādās, tikai bez elektroniskās mūzikas pasākumiem un tikai līdz 1.septembrim, kad, iespējams, slēgsies pavisam, vai arī šajā vietā būs kāda cita iestāde, kurai nebūs sakara ar elektronisko mūziku.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV