Ceturtdiena, 03.Oktobris 2024. » Vārdadienas svin: Ilizana, Elza;

Jāņa Groduma atbalsta koncerts turpināsies bārā Rock'n'Riga ar "Dzelzs vilka" uzstāšanos

Mārtiņš Zviedris, 15.06.2010. 14:56

Šonedēļ R'n'R skanēs arī maigi roķīgas un džezīgas melodjas ar meiteņu vokālu, eksperimentāls un mūsdienīgs metāls, notiks Garāžas dueļa trešās sezonas fināls.

Otrdien, R'n'R Studentu dienā, 15. jūnijā, valdīs meiteņu vokāli. Džezīgi atsperīgu koncertpriekšnesumu sniegs grupa "Sunday Jam Toast" (SJT) (http://muzika.draugiem.lv/sundayjamtoast), kas nevairās arī no rokmūzikas smagajam galam piederošu pazīstamu skaņdarbu interpretācijām. Uz skatuves SJT aicinās arī draugus- rokgrupu "Station Winter" (http://muzika.draugiem.lv/sw), kuras mūzikā nereti blīva ģitārskaņa sadzīvo ar liriskām melodijām.

Trešdien, 16. jūnijā, rokbāru tricinās eksperimentālā apvienība "Snobrand" (http://muzika.draugiem.lv/snobrand), kas ņūmetāla melodijas un smagus ģitārrifus un apvieno ar elektroniskiem efektiem.

Ceturtdien, 17. jūnijā, no pulksten 18 līdz 23 Vērmanes dārzā notiks koncerts, sasirgušā līva Jāņa Groduma atbalstam. Uzstāsies Ainars Virga, grupas "Pērkons", "Dzelzs vilks", "Linga", "Bet Bet", "Credo", Armands Alksnis, Harijs Zariņš, Johhny Salamander, un kā arī daudzi citi populāri Latvijas mūziķi. Ar oriģināldziesmām un J.Groduma "Ziņģes par bailēm" kaverversiju koncertā piedalīsies arī R'n'R jauno grupu Garāžas dueļa finālisti - grupas "Pūķa gars" un "Blacksmith". Koncerta noslēgumā, zvaigžņu korim dziedot populāro dziesmu "Ozolam" no "Līvu" repertuāra, abi kolektīvi nodrošinās instrumentālo pavadījumu.

Neilgi pirms pusnakts ceturtdien J.Groduma atbalsta vakars turpināsies R'n'R, kur muzicēs grupa "Dzelzs vilks", un pēc tam visi klātesošie būs aicināti uz jam session par Groduma dziesmu tēmu.

Piektdien, 18. jūnijā, R'n'R Garāžas dueļa 3. sezonas finālā par naudas uzkrājumu, kas sasniedzis 512 latus, sacentīsies Rīgas stoner rock/ grunge apvienība "Pūķa gars" un hārdroka iedvesmotais jegavnieku kolektīvs "Blacksmith". Mājasdarbos šoereiz- pa oriģinālkompozīcijai un kaverversijai pēc izvēles, J.Groduma "Ziņģe par bailēm", kas abu grupu sniegumā skanēs arī ceturtdienas vakarā koncertā Vērmanes dārzā, kā arī "Queen" hita "Show must Go on" un heavy metal apvienības "Manowar" dziesmas "Warriors of the World United" versijas. Sarīkojuma vadītājs un vakara dīdžejs būs Kaspars Bindemanis.

Sestdien, 19. jūnijā, R'n'R muzicēs laikmetīgā metāla apvienība "Thursday 12th" (http://www.myspace.com/thursday12th) un gluži jauns blūzroka trio "Strong Mint" (http://www.draugiem.lv/strongmint), kura augstais vokāls, raupjā skaņa un reizēm arī pieeja dziesmu sacerēšanai brīžiem klausītāju, iespējams, var ievilināt minējumos par to, kādi varētu būt bijuši Detroitas garāžroka dueta "The White Stripes" pirmie soļi mūzikā.

Norišu sākums - pulksten 21, piektdienās un sestdienās - pulksten 23. Ieeja uz visiem sarīkojumiem Rock'n'Riga ir bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV