Ceturtdiena, 03.Oktobris 2024. » Vārdadienas svin: Ilizana, Elza;

"Dirty Deal Cafe" sarīkojumā "D'n'B Valsis" uzstāsies grupa "Riga Metro"

Agnese Āboliņa, 15.06.2010. 15:44

Sestdien, 19. jūnijā, "Dirty Deal Cafe" norisināsies pasākums "D'n'B Valsis", kurā pēlēs dzīvās elektroniskās mūzikas grupa "Riga Metro" (drum and bass / trip hop / jazz), kā arī dīdžeji Viberant (drum and bass / down-tempo / breakbeat), X3NO (drum and bass) un Worm (drum and bass / jungle / techno).
"Dirty Deal Cafe" sarīkojumā "D'n'B Valsis" uzstāsies grupa "Riga Metro"

"Riga Metro" skaņdarbi ir īsta sestdienas vakara mūzika - krāsaina, viegla, dejojama elektronika, kas svārstās no atmosfēriska triphopa līdz masīvam, grūvīgam drum and bass.

Kā stāsta paši "Riga Metro", viņu mūzika veidojas, džeza un electro ietekmēm radošajā procesā saplūstot ar drum and bass bītiem un eksperimentālām ģitārpartijām. Viņu skanējums, kuram Latvijā nav līdzīga, bieži ir patīkams pārsteigums publikai un izpelnās tās sajūsmu gan dzīvās, gan elektroniskās mūzikas pasākumos. Vaicāti par nākotnes iecerēm, Riga Metro puspajokam saka: "Tad, kad aiziesim pensijā, instrumentu vietā ņemsim rokās lāpstas un raksim īstu metro!"

Ar drum and bass / down-tempo / breakbeat setu uzstāsies DJ Viberant, pazīstams arī kā DJ Skratch. Viņš spēlē un producē drum and bass jau kopš deviņdesmito gadu vidus. Darbodamies dažādās dīdžeju apvienībās, Viberant ir pielicis roku Latvijas drum and bass / jungle kustības izveidē, tai skaitā drumandbass.lv portāla radīšanā. Rīkojis pasākumus ar ārzemju drum and bass zvaigžņu dalību un savulaik pat darbinājis pirātu radio staciju Vibe FM. Šobrīd viņš ir dīdžeju kolektīvu Parastate un Viberations biedrs.

Vakara gaitā plates griezīs arī DJ X3NO (drum and bass) no apvienības TestOne un DJ Worm (drum and bass / jungle / techno) no drumandbass.lv kolektīva.

Ieskatam vakara mākslinieku mūzikā:
Riga Metro: http://rigametro.lv/lv/music/
Viberant: http://www.myspace.com/viberant1

Dirty Deal Café durvis būs vaļā jau no 14:00.

Dīdžeji sāks spēlēt 23:00, bet Riga Metro kāps uz skatuves īsi pēc pusnakts.

Ieeja: 2 Ls.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV