Ceturtdiena, 03.Oktobris 2024. » Vārdadienas svin: Ilizana, Elza;

Tiks atklāta jauna klubu pasākumu sērija "GreenNight: MOBILE"

Oskars Fīrmanis, 16.06.2010. 11:52

Šo ceturtdien, 17. jūnijā, klubā Dača (First), kas atrodas Andrejsalā, atklās jaunu klubu pasākumu sēriju "GreenNight: MOBILE". Pasākumā piedalīsies N'Works b2b DJ Rise, Laurent Dathie (Paris-Hamburg-Riga), kā arī īpašu dzīvo uzstāšanos sniegs dziedātāja Juss.

"GreenNight: MOBILE" ir regulāra pasākumu sērija, kas notiks klubos un vienmēr dos iespēju izbaudīt labu deju mūziku, kā arī jaunus un uzlecošus mūzikas talantus vai populārus māksliniekus neparastās kombinācijās.

Pasākumu sērija top sadarbībā ar Tuborg un klubu/vasaras terasi Dača (First) Andrejsalā. Pasākumi notiks katru ceturtdienu.

Pirmajā klubu pasākuma sērijā šo ceturtdien uzstāsies N'Works, kas 2009. gadā saņēma Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu nominācijā Labākais deju mūzikas albums, kā arī DJ Rise, kas uzstājies kopā ar pasaulē atzītiem dīdžejiem un producentiem: Bobby & Steve, DJ Spen, Sandy Rivera, Shapeshifters, Audiowhores. DJ Rise šobrīd ir zināms kā aktīvs soulful house mūzikas projekta "Flyingmice" dalībnieks.

Pasākumā spēlēs arī Laurent Dathie, kas pazīstams arī kā DIRTNAP. Šis franču producents, dīdžejs un dažādu pasākumu organizētājs šobrīd darbojas Latvijā un ir viens no Latvijas elektroniskās deju mūzikas revolucionāriem.

Savukārt talantīgā dziedātāja Juss līdz šim piedalījusies un guvusi pieredzi dažādos konkursos un festivālos. Juss repertuārā ietilpst pārsvarā r'n'b un soul mūzika, bet dziedātāja aktīvi piedalās arī dažādos dance club projektos.

Seko mums: twitter.com/GreenNightTwitt

Pasākuma video: http://www.youtube.com/watch?v=IqcCTvN8dcM

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV