Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā "Nabaklab" uzstāsies somu pankroka grupa „No shame"

Edgars Āboliņš, 16.06.2010. 12:00

Ceturtdien, 17. jūnijā, klubā "Nabaklab" vienu no diviem koncertiem Latvijā spēlēs atpazīstamākā somu pankroka grupa „No shame".
Klubā "Nabaklab" uzstāsies somu pankroka grupa „No shame"

„No shame", lai arī radušies mazā pilsētā Salo Somijā, vairāku gadu laikā spējuši kļūt par zināmāko somu punk grupu, sniedzot neskaitāmus koncertus ne tikai pašu mājās, bet arī gandrīz visās Eiropas lielākajās pilsētās. Grupa joprojām uzstājas daudzos bezmaksas koncertos, dala savus diskus bez maksas un ievieš ieejas maksas limitu savos koncertos, tā parādot, ka viņi nespēlē tikai popularitātes vai naudas vadīti. „No shame" nav nekas pret publicitāti, taču mūziķi vēl joprojām turas pie saviem uzskatiem un viņiem tas nozīmē 100% kontroli pār savu mūziku, „nē" lielajām ierakstu kompānijām un „nē" populārajiem sociālajiem portāliem.

Ceturtdienas koncertu iesildīs pašmāju grupas „Mango" un „Cacophonics", savukārt kluba DJ zālē visu vakaru uzstāsies DJ apvienība „Crystral soundsystem", šim vakaram dodot nosaukumu „Nabaklab goes ragga".

Pasākuma sākums 21:00.

Nākamajā dienā – 18. jūnijā – „No shame" sniegs koncertu atjaunotajā Liepājas klubā „Fontaine palace".

www.nabaklab.lv
www.ifeelnoshameatall.net

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV