Ceturtdiena, 03.Oktobris 2024. » Vārdadienas svin: Ilizana, Elza;

Groduma atbalsta koncerti pārtop piemiņas sarīkojumos

Mārtiņš Zviedris, 16.06.2010. 13:06

Pieminot otrdien aizsaulē aizgājušo rokgrupas Līvi mūziķi Jāni Grodumu, ceturtdien, 17. jūnijā, iepriekš ieplānotais J.Groduma atbalsta koncerts pārtop par mūziķa piemiņas brīdi un veltījumu koncertu. Šādā gaisotnē iecerēta arī norise, kas pēc pulksten 23 sāksies bārā Rock'n'Riga.

Kā ziņots, sarīkojums Vērmanes dārzā sāksies pulksten 18 ar stundu ilgu piemiņas brīdi. Pēc tam koncertā uzstāsies Ainars Virga, grupas Pērkons, Linga, Bet Bet, Credo, Armands Alksnis, Harijs Zariņš, Johhny Salamander, un kā arī daudzi citi populāri Latvijas mūziķi.

Pēc koncerta Vērmanes dārzā J.Groduma piemiņas vakars turpināsies bārā Rock'n'Riga, kur pulksten 23.20 ar pusakustisku programmu viesosies grupa Dzelzs vilks. Pēc tam visi klātesošie būs aicināti pieminēt J.Grodumu, kopīgi skandējot viņa sacerētas un atskaņotas dziesmas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV