Ceturtdiena, 03.Oktobris 2024. » Vārdadienas svin: Ilizana, Elza;

Ģertrūdes ielas teātrī koncertēs Kazanovas Orķestris

Undīne Balode, 16.06.2010. 15:55 | komentāri (2)

Pirmdien, 21. jūnijā, pl. 19.00 Ģertrūdes ielas teātrī uzstāsies jauniešu pašiniciatīvas veidots orķestris – Kazanovas Orķestris.

Muzikālais kolektīvs izveidojās 2008. gada nogalē Jēkabpilī ar mērķi radīt muzikālo pavadījumu skolas Žetonu vakara izrādei. Mērķis tika veiksmīgi realizēts, tāpēc jauniešiem bija interese iesākto turpināt. Kopš septembra orķestris ir pārcēlies uz galvaspilsētu, arvien tiek iesaistīti spēlēt griboši jaunieši. Orķestra sastāvs ir mazliet neierasts – idejiski tas varētu līdzināties kamerorķestra sastāvam – stīgu un pūšaminstrumenti, perkusijas, bet – kas netipiski – orķestrī ir arī elektriskie instrumenti – ģitāra, basģitāra un, protams, bungu komplekts. Šāds sastāvs nodrošina iespēju radīt ko interesantu un mūsdienīgu. Orķestra repertuārs ļoti dažāds – dzirdēsiet kaut ko no Metallica, Scorpions, Queen repertuāra, gan mūsu pašu, gan, iespējams, jau dzirdētās interpretācijās, tāpat arī mūziku no filmu skaņu celiņiem. Starp instrumentālām kompozīcijām būs arī populāras dziesmas solistu un orķestra izpildījumā.

Aicinām visus pirmdienas vakarā uz koncertu Ģertrūdes ielas teātrī (Ģertrūdes ielā 101a – ieeja no pagalma)! Ieeja par ziedojumiem.

http://www.kazanovaorchestra.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV