Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"PeR" pirms "Jaunā viļņa" vēl nezaudē "Līdzsvaru"

Guntars Račs, 18.06.2010. 10:32

Gatavojoties dalībai starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā "Jaunais vilnis", grupa "PeR" piedāvā jaunu dziesmu "Līdzsvarā". Šī dziesma, tāpat kā vairāki grupas iepriekšējie veiksmīgie singli "Bums", "Nevar būt" un "Balts un dzeltens", būs atrodama grupas topošajā albumā, kurš dienasgaismu ieraudzīs jau šajā vasarā.
"PeR" pirms "Jaunā viļņa" vēl nezaudē "Līdzsvaru"

Dziesmas "Līdzsvarā" autori ir dziesmas producents Rassells (Ruslans Kuksinovičs) un grupas dalībnieks Ralfs Eilands, kā arī viesmākslinieks un hip hopa grupas Kreisais Krasts dalībnieks Dairis (Dairis Muižnieks). Viss liecina par to, ka mūziķi ir veiksmīgi atraduši savu "bītmeikeru", ar kuru sadarbojoties rezultāts vienmēr atbilst pašu prasībām un vēlamajam skanējumam. Šī ir jau otra dziesma, kas ierakstīta kopīgi ar Rassell . sadarbības sākums bija dziesma "Nevar būt", kura guva vērā ņemamus panākumus klubos un radiostacijās.

Grupa "PeR" stāsta: "Mēs šādu dziesmas skanējumu garantējam arī koncertos. Mums ir visi efekti, lai panāktu šādu skaņu. Tas pats "Boss Vocal Performer" un citi. Strādājot Jāņa Kalves ierakstu studijā radās ideja šai dziesmai pievienot arī repa partiju un tā kā turpat tuvumā bija Dairis no Kreisā Krasta, viss izdevās lieliski. Esam patiesi gandarīti par rezultātu jo, mūsuprāt, dziesma sanākusi mūsdienīga un dinamiska, tieši kā radīta vasaras ballītēm."

Jau iepriekš ziņots, ka "PeR" būs viena no divām mākslinieku grupām, kuras pārstāvēs Latviju starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā "Jaunais vilnis" Jūrmalā.

Gatavošanās konkursam norit ļoti intensīvi un ņemot vērā, ka grupas dalībniekiem Ralfam un Pēterim paralēli bija jābeidz 9. un 12.klase, tad brīvā laika nav vispār.

Daudz laika un saskaņošanas momentu saistīti ar repertuāra izvēli un ierakstiem. Kaut gan konkursa rīkotāji piekodināja grupai, lai nemaina savu vizuālo un skatuves stilu, tad PeR tomēr vēlas kaut ko drusku pamainīt gan savā vizuālajā tēlā, gan ierastajā skanējumā. Vizuālā tēla jomā lieli palīgi ir modes māksliniece Indra Salcēviča un Sindija Krieviņa no veikala "Babeta".

Jaunais singls ir lejupielādējams portālā Doremi.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV