Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Notiks pirmais "JAGER ON TOUR" sērijas sarīkojums Rīgā

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 28.06.2010. 11:25

Sestdien, 3.jūlijā, Vecrīgā Smilšu ielā 3, Doma laukuma tuvumā – īpaši zīmīgā, bet deju burziņiem līdz šim nezināmā vietā, notiks pirmais "JAGER ON TOUR" sērijas pasākums Rīgā. Tā būs neatkārtojama iespēja atpūsties netradicionālā gaisotnē un piedalīties jaunas Latvijas klubu kultūras vēstures lapaspuses veidošanā kopā ar vairākiem Latvijā un ārpus tās robežām pazīstamiem dīdžejiem. Kopīgi iepazīsim arī vairākas topošās jaunās klubu zvaigznes.
Notiks pirmais "JAGER ON TOUR" sērijas sarīkojums Rīgā

Par pasākuma nama tēviem kļūs avantūrisku ideju realizētāji un lieliska dīdžeju komanda – [Ex] da Bass, Trakais Mārtiņš un Beatax. Viņu vārdi un darbi runā paši par sevi, bet jauno talantu darbus tā pa īstam Rīgai būs iespēja iepazīt pirmoreiz. Viņi visi ir dīdžeju konkursa "FOAM KINGDOM Jaunā zvaigzne" finālisti, kas pussimts jauno censoņu konkurencē tika atzīti par labākajiem no labākajiem. Tie ir BumbleBeat, DJ Kellon, TNN un DJ Richy.

Sākums – plkst.22:00!

Esi savējais un piesakies 3.jūlija "JAGER ON TOUR" sērijas pasākuma VIP draugu sarakstam jau tūlīt – weblapā http://www.jagerontour.lv vai sūtot savu vārdu, uzvārdu un vecumu uz e-pastu list@jagerontour.lv. Ieeja brīva visiem un visām!

Plašāku pasākuma aprakstu, programmu un īpašos nakts piedāvājumus meklē – http://www.jagerontour.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV