Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"FOAM KINGDOM 2010" putu ballīte piestās Lejasciema estrādē

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 28.06.2010. 14:36

Piektdien, 2.jūlijā, ar "Rockstar Energy", "Pioneer DJ" un "European Hit Radio" atbalstu "FOAM KINGDOM 2010" putu ballīte piestās emocijām bagātajā Gulbenes novada Lejasciema estrādē. Putu lielgabals un vēl vairāk putu. Īpaši jaunumi – sniega cilvēki un "Latviešu Radio" dejas.
"FOAM KINGDOM 2010" putu ballīte piestās Lejasciema estrādē

Uz lielās "Rockstar" skatuves uzstāsies putu karalistes īpašais trio – dīdžeji Beatax, Trakais Mārtiņš un [Ex] da Bass. Iesilda konkursa "FOAM KINGDOM Jaunā zvaigzne" uzvarētajs – Rihards Zauska un Gulbenes puses iespējams dīdžejs nr.1 – BumbleBeat.

"European Hit Radio" deju zonā – pirktākie hīti Eiropā kopā ar dīdžejiem Ikazz un Mārtiņš Kreilis, bet jaunās "Latviešu Radio" dejas kopā ar Ivo Lorencu.

Lielformāta vizualizācijas radīs vīdžejs Kosmoss un LJ Lightboy no "ILLEGAL DJ TEAM RIGA".

Par visiem izslāpušajiem un izsalkušajiem gādās "SIA Ruduki" viesu nams "Pilsētnieki".

Īpaši "FOAM KINGDOM 2010" putu ballītēm, apvienojoties vairākiem zināmiem Latvijas dīdžejiem – [Ex] da Bass, Crazy Martin (Trakais Mārtiņš) un Trebland radīta oficiālā himna. Tā 9.jūnijā kopā ar vairākiem starptautisku mākslinieku remiksiem tika izdota Igaunijas ierakstu kompānijas "Blaya Music" paspārnē un ir šīs putu ballītes galvenais hīts!

Kopā ar mums: "Rockstar Energy", "Pioneer DJ" un "DJrent.lv".

Oficiālais radio – "European Hit Radio".

Informāciju tālāk izziņo: "EHR Party Service", "Progressive FM", draugiem.lv, nightlife.lv, vipi.lv, pozitivaszinas.lv, clubland.lv, piedalies.lv, easyget.lv un novonews.lv.

Par apmeklētaju drošu atpūtu gādās: "ART-EKSPO".

Ieejas maksa: 22:00 – 00:00 Ls 4, 00:00 – 02:00 Ls 5, vēlāk dārgāk.

Aizkulises un intervijas no pasākumiem klausies "Progressive FM" (http://www.progressivefm.lv) viļņos katru otrdienu un piektdienu plkst.21:00.

http://www.twitter.com/foamkingdom
http://www.foamkingdom.lv.

"Party like a Rockstar!"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV