Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Doom metāla grupa "Frailty" atgriežas pie klausītājiem

Ian, 29.06.2010. 11:15

Kā priekšvēstnesis gaidāmajam grupas "Frailty" otrajam studijas albumam klajā nācis promo EP ar nosaukumu „Silence Is Everything..", kurā ietvertas vairākas jaunas kompozīcijas un dziesmas ieraksts dzīvajā izpildījumā.
Doom metāla grupa "Frailty" atgriežas pie klausītājiem

Paši "Frailty" par ierakstu ir lakoniski, uzsverot vien to, ka jaunais materiāls iezīmē savādākas muzikālās aprises, atzīmējot arī radošo sadarbību ar Tāli Timrotu un ierakstu studiju Mints Music. Grupas pārstāvji gan atzīst, ka jaunais EP būs pieejams pavisam ierobežotā skaitā, galvenokārt paredzēts mūzikas ierakstu izdevniecībām, bet grupas fani to varēs noklausīties Frailty vietnēs internetā: www.frailty.lv un http://draugiem.lv/frailty.

Jau iepriekš ziņots, ka "Frailty" gatavojas darbam studijā, tāpēc dzīvās uzstāšanās novirzītas otrajā plānā. Vienīgais grupas koncerts šovasar būs skatāms un klausāms Rīgā, šīs nedēļas nogalē – smagās mūzikas festivāla „Metalshow.lv: Hell In The City" ietvaros. Grupu klātienē varēs vērot 3. jūlija vakarā un paredzēts, ka uzstāšanos papildinās speciāla šim pasākumam gatavota gaismu režija, radot neaizmirstamu atmosfēru.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV