Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Klubā "Kefīrs" notiks "Welcome Party Of New Resident"

Miss Daisy, 30.06.2010. 13:18

Lieliska atmosfēra, neaizmirstams šovs un kvalitatīvs muzikālais baudījums ... īsts saldais ēdiens ikvienam, kurš sestdien, 3. jūlijā, ieradīsies klubā KEFĪRS, lai kopīgi nosvinētu DJ GET DIZZY kļūšanu par kluba rezidentu.
Klubā "Kefīrs" notiks "Welcome Party Of New Resident"

Uz kluba galvenās skatuves redzēsim DJ ANGEL, kurš parūpēsies par skaļu un aktīvu vakara iesākumu un, protams, pasākuma galveno vaininieku - DJ GET DIZZY, kurš pārstāv urbānās mūzikas stilu. Ar īpašu performanci – savstarpējo saspēli kluba apmeklētājus priecēs DJ GET DIZZY un hip-hop pārstāvji Fakts un Grafomāns, bet vakara turpinājumā atmosfēru vēl vairāk nokaitēs šarmantās BOOMDOLLS Go Go dejotājas.

Resursi internetā:
www.djtop.lv/dj/get-dizzy
www.draugiem.lv/fakts
www.draugiem.lv/grafomaanslv

After hours kluba lielajā zālē ar kluba rezidentu DJ Gatis Rozenfelds, savukārt Tuborg Lounge pie pults visas nakts garumā Dj Garry Wallace.

GET DIZZY ir jauns un radošs dīdžejs, viens no nedaudzajiem urbānās kustības pārstāvjiem Latvijā. Pārstāv R&B / Rap / Hip-Hop mūzikas stilus, savos setos iekļaujot arī dažādus elementus no Reggae / Funk / Old School / Pop līdz pat Baltimore Club / Rock un Electro. Ikdienā viņš būs sastopams kluba Tuborg Lounge, bet īpašos pasākumos arī kluba Main Floor.

www.klubskefirs.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV