Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Festivāla „Rīgas Ritmi" ietvaros būs koncerti bērniem

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa, 30.06.2010. 16:50

Festivāla „Rīgas Ritmi" ietvaros sestdien, 3. jūlijā no plkst. 11.00 Vērmanes dārzā uz „TELE 2" skatuves notiks bezmaksas koncerti bērniem, kuros uzstāsies bērnu popgrupa „Dzeguzīte" ar itāļu māksliniekiem, konkursa „Jaunās zvaigznes" laureāti, „Knīpas un Knauķi", Jelgavas Jauniešu Bigbends, jaunie talantīgie bundzinieki no „Drums Clinic" , kā arī gaidāmi viesi no Igaunijas - džeza grupa „Nommann Brothers" (vadītājs leģendārais igauņu kontrabasists Toivo Unts). Kopā ar mazajiem māksliniekiem muzicēs arī festivāla „Rīgas Ritmi 2010" viesi, piemēram, itāļu džeza mākslinieks Augusto Pirodda izpildīs populāru itāļu bērnu melodiju kopā ar latviešu bērnu popgrupu „Dzeguzīte".
Festivāla „Rīgas Ritmi" ietvaros būs koncerti bērniem

Bērni varēs spēlēt mazās bundziņas, būs iespēja zīmēt, dejot, iejusties mākslinieka tēlā, fotografēties un priecāties kopā ar visiem. Tāpat varēs piedalīties konkursos un vinnēt balvas un saņemt aktuālāko informāciju par festivālu, koncertiem un lieliskajām iespējām, ko sniedz „Rīgas Ritmi 2010". Ideja par bērnu koncertiem organizatoriem radās, vērojot jaunos māksliniekus festivāla „Rīgas Ritmi" meistarklasēs un konkursa „Jazz Stage" skatītāju rindās. Bērni ar degsmi vēroja māksliniekus muzicējam, tādēļ festivāla rīkotāji lēma dot iespēju baudīt labu mūziku arī pašiem mazākajiem talantiem, veltot viņiem īpašu pasākumu programmu.

Festivālu „Rīgas Ritmi" atbalsta Rīgas dome.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV