Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Papildināta festivāla „SKAposts" programma

Edgars Āboliņš, 30.06.2010. 17:48

Šajā nedēļas nogalē, klubā "Nabaklab" notiekošajā ska un reggae mūzikas festivālā „SKAposts", dalību apstiprinājusi arī grupa „Striķis".
Papildināta festivāla „SKAposts" programma

2. un 3. jūlijā klubā "Nabaklab" notiks festivāls „SKAposts", kurš Rīgā norisinās jau otro reizi un šoreiz var droši apgalvot, ka uz skatuves abās pasākuma dienās kāps visas pašreiz aktīvās Latvijas ska un reggae grupas. Kā īpašais viesis „SKApostā" uzstāsies viens no pirmajiem reggae un dancehall mūzikas izpildītājiem Vācijā – Dr. Ring Ding.

Dr. Ring Ding sāka savu muzikālo karjeru kā trombonists kādā mazpazīstamā vācu reggae apvienībā un pirmos panākumus guva, 1992. gadā nodibinot savu grupu „Dr. Ring Ding & The senior allstars". Kopš tā laika Dr. Ring Ding uzstājas gan kā solo mākslinieks, gan kopā ar tādām grupām un mūziķiem kā Derrick Morgan, Hopeton Lewis, „The Toasters", „Dog eat dog" un ierakstījis pāris dziesmu ar vācu rokgrupu „H-blockx".

Kluba "Nabaklab" mazajā zālē abas dienas saulainu mūziku spēlēs DJ Didzkins, DJ TAPjS, DJ ShahS, Arno un citi.

No 6. – 8. augustam notiks starptautisks mūzikas festivāls „LABADABA", kurā būs dzirdama gan ska, gan reggae mūzika, tāpēc par prieku saviem apmeklētājiem, „SKAposts" piedāvā grupas „Kuchenbeat", „Oranžās brīvdienas", „Striķis", „All day long", „Voiceks Voiska" un Robertu Gobziņu ar „Resnajiem putniem". Īpašs piedāvājums ir sarūpēts „LABADABA" biļešu īpašniekiem – ieeja uz „SKAposts" par puscenu.

Abas dienas ieeja pasākumā no 21:00. Biļetes pieejamas visās „Biļešu serviss" kasēs un pie ieejas klubā pasākuma dienā.

www.nabaklab.lv
www.drringding.de

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV