Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Liepājā notiks elektroniskās mūzikas festivāls Shine Café Festival 01

KaZantip Baltic, 01.07.2010. 09:22

Šovasar notiks pirmais elektroniskās mūzikas festivāls Shine Café Festival 01. Jau 9. jūlijā Liepājā, koncertdārzā „Pūt, Vējiņi" pulcēsies deju mūzikas cienītāji, lai dotos neaizmirstamā gaismu un mūzikas ceļojumā.
Liepājā notiks elektroniskās mūzikas festivāls Shine Café Festival 01

Vizuāli pārveidotā estrādē uz divām skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 20 dīdžeji no Latvijas, Lietuvas un Krievijas. Pirmas skaņas varēs dzirdēt jau plkst. 18.00, bet līdz pašam rītam pie gramofoniem būs: duets Face 2 Face (lt), Mixmaster AG (Soul Power), DJ Saint (Kazantip Baltic) + Alex (saksofons), Mr. Krab (Sankt-Pēterburga), Johny Adroit (Discoteq), LuxIntelligent, Nikulin (L-city house), Esonique un Guretsky (housemusic.lv), un citi. Festivāla biļete maksā tikai 2 Ls (ar OPEN karti — 1.5 Ls).

Pasākuma detaļas, mākslinieku saraksti un papildus informācija tiks izvietota mājaslapā www.shinecafe.lv. Oficiālais radio — City Radio 92.3 FM.

Īpašais piedāvājums Shine Cafe Festival apmeklētājiem no Europa City

Visiem „Shine Cafe festival" apmeklētājiem piedāvājam nakšņot četrzvaigžņu viesnīcā „Europa City Amrita" standarta un luksus numuros ar 25% atlaidi no viesnīcas standarta cenām!

Visās iepriekš norādītajās cenās ir iekļauts:

Nakšņošana viesnīcā no 09.-10.jūlijam;
Autostāvvieta viesnīcas teritorijā;
Bezvadu un kabeļinternets;
Viesnīcas brokastu bufete (izņemot ekonomiskās klases numurus ar norādi „bez brokastīm");
Vēlā izrakstīšanās no viesnīcas līdz plkst.14:00;
Nodokļi.
Piedāvājums ir spēkā tikai pasākuma norises dienā.

Lai saņemtu piedāvāto atlaidi, veicot rezervāciju, atsauce uz „Īpašo piedāvājumu Shine Cafe Festival apmeklētājiem" obligāta! Istabas var rezervēt pa telefonu: +371 63480888 vai e-pastu: liepaja@europacity.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV