Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Radio SWH būs sava skatuve Positivus festivālā

Līga Andžāne, 01.07.2010. 17:59

Positivus festivālā šogad būs jauna skatuve – Radio SWH Kultūras nams, – uz kuras uzstāsies vairākas ārvalstu grupas, kas šogad būs redzamas uz festivāla lielajām skatuvēm, un labākie pašmāju mākslinieki. Positivus norisei varēs sekot Radio SWH tiešraidēs.
Radio SWH būs sava skatuve Positivus festivālā

Radio SWH Kultūras namā uzstāsies tādi mākslinieki kā The Climbers, Ten Bears, Gemma, Goran Gora And The Yrs, Tribes Of The City, Tā Tā Tā, The Wow, kā arī Satellites.lv – vienīgā grupa, kas uzstājusies visos līdzšinējos Positivus festivālos. 17.jūlija naktī SWH Kultūras nama programmu noslēgs DJ Little Freddy (raidījums Mazā sestdiena).

Visu festivāla laiku Radio SWH informēs par Positivus aktualitātēm, pārraidīs festivāla mākslinieku uzstāšanos no galvenajām skatuvēm un SWH Kultūras nama, kā arī sarūpēs ekskluzīvas intervijas ar māksliniekiem.

Boom-Box iekārtotajā izbraukumu studijā saimniekos Artis Dvarionas un Andris Freidenfelds. Tiešraidē no Salacgrīvas izskanēs Radio SWH raidījumi Ar dziesmu par dzīvi, Radio kurbulis, Brīvdienu rīta programma, Cietie rieksti, Mazā sestdiena un Labvēlīgā tumsa. Studija darbosies līdz pat Positivus festivāla noslēgumam.

Radio SWH Kultūras nama saimnieks Ufo abas festivāla dienas mūziķu uzstāšanās starplaikos priecēs festivāla apmeklētājus ar disko mūziku labākajās tradīcijās. Kultūras namā viesosies Crystral Sound System un citi viesdīdžeji.

Positivus festivāls 16.-17.jūlijā jau ceturto gadu norisināsies Salacgrīvā. Positivus festivāls ir lielākais muzikālais pasākums šovasar, kurā uz 7 skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 60 lieliski ārzemju un labākie pašmāju mākslinieki, no kuriem galvenie būs MUSE, SCISSOR SISTERS, UNKLE live un HAPPY MONDAYS.

Biļetes uz festivālu nopērkamas "Biļešu Serviss" kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. Patlaban divu dienu biļete maksā Ls 29,00; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 32,50. Tuvojoties festivālam, divu dienu biļete kļūs dārgāka. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam 16.jūlijā maksā Ls 19,00; apmeklējumam 17.jūlijā – Ls 25,00. Pieejama arī grupas biļete – pērkot sešas divu dienu biļetes, katra izmaksās Ls 26,50; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 30,00. Telšu pilsētiņas ieejas biļete – Ls 4,50. Bērnu Salas ieejas biļete – Ls 3,00. Bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja festivālā kopā ar pieaugušo, kam ir derīga festivāla biļete, bez maksas.

POSITIVUS FESTIVĀLA 2010 apstiprinātie mākslinieki:

MUSE (UK)
SCISSOR SISTERS (US)
UNKLE live (UK)
HAPPY MONDAYS (UK)

AND SO I WATCH YOU FROM AFAR (IE)
ASTRO'N'OUT (LV)
AUTUMN OWLS (IE)
ALISE JOSTE (LV)
BAD APPLES (EE)
BENJI B (UK)
EL MARS (LV)
EVERYTHING IS MADE IN CHINA (RU)
EWERT AND THE TWO DRAGONS (EE)
GIULIA Y LOS TELLARINI (ES)
HAPPYENDLESS (LT)
LADY DAISEY (DE)
LIE LIE SISTER (LV)
KIRA KIRA (IS)
MARTIN CONFUSED (LV)
MONA DE BO (LV)
POPIDIOT (EE)
PRINCE AND CROSBY (LV, US)
SONS OF NOEL AND ADRIAN (UK)
STORNOWAY (UK)
SOUNDARCADE (LV)
SOUTH RAKKAS CREW (US)
SPB (LV)
SVJATA VATRA (EE, UA)
TEN BEARS (UK)
THE CLIMBERS (UK)
THE GIN RIOTS (UK)
THE MISERABLE RICH (UK)
TRIĀNAS PARKS (LV)
TRAMPLĪNI (LV)
ZIZZOU (LV)
100 BALTAS DVĒSELES (LV)

Papildus informācija:
www.positivusfestival.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV