Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Notiks koncerts Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas novietnē Torņkalnā

Liene Dambiņa, 02.07.2010. 15:55

6. jūlijā plkst.11 X skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku ietvaros notiks koncerts VSIA "Bērnu klīniskā universitātes slimnīca" novietnē Torņkalnā.

Ļoti iespējams, ka kāds mazais dejotājs vai dziedātājs šogad nevar piedalīties svētkos, jo tieši šajā laikā ir jāārstējas slimnīcā, tāpēc Bērnu slimnīcas fonds uzrunāja svētku organizatorus un atsevišķus dalībniekus, aicinot svētku sajūtu radīt arī slimnīcas pacientiem.

Pateicoties atsaucībai, Bērnu slimnīcā būs kārtīgs svētku koncerts, kurā piedalīsies gan dziedātāji, gan dejotāji, gan arī pūtēju orķestri. Jāzepa Mediņa Mūzikas skolas zēnu koris diriģenta Romāna Vanaga vadībā sadziedāsies ar Aishu, Renāru Kauperu un Jāni Jubaltu, pie klavierēm viņus atbalstīs Uldis Marhilēvičs, savukārt visi 64 deju grupas Dzirnas dejotāji Agra Daņiļēviča vadībā slimnīcas skulptūru dārzā ir gatavi dejot pat vairāk kā stundu! Koncertu noslēgs pūtēju orķestri Skaistkalne un 6.vidusskolas pūtēju oerķestris, kuri izstaigās un, viņu vārdiem sakot, taisīs troksni pa visu slimnīcas teritoriju, lai iepriecinātu arī tos pacientus, kuri nedrīkst atstāt nodaļu. Slimnīcas pavāres ar vislielāko prieku cienās visus koncerta dalībniekus ar pašceptiem pīrāgiem un biezpiena plātsmaizēm!

"Kurš teica, ka slimnīcā tikai špricē un liek dzert zāles?!? Slimnīcā bieži tiek piedzīvotas interesantas lietas un iegūti jauni draugi, bet šādi koncerti bērniem paliek atmiņā uz visu mūžu. Tāpēc sirsnīgs paldies visiem, kuri mazajiem pacientiem radīs pozitīvas un jaukas atmiņas par slimnīcā pavadīto laiku!" paldies teica Bērnu slimnīcas fonda vadītāja L.Dambiņa.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV