Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Igo vasaras nogalē Dzintaru koncertzālē pirmatskaņos jaunu programmu

Anete Kalniņa, 05.07.2010. 09:53

Dziedātājs Igo uzsācis darbu pie jauna mūzikas projekta, kura galvenais vadmotīvs ir uguns tēma. Šobrīd top jaunas dziesmas ar Igo vārdiem un Jāņa Strazda mūziku. Šīs programmas pirmatskaņojums gaidāms īpašā koncertā, kas 20. augustā notiks Dzintaru koncertzālē.
Igo vasaras nogalē Dzintaru koncertzālē pirmatskaņos jaunu programmu

Koncertā skanēs ļoti daudz jaunas mūzikas, tostarp tautasdziesmas, bet lielākais uzsvars tiks likts uz topošo programmu.

„Galvenā domā ir dažādos veidos apspēlēt uguni – tas var būt gan Jāņuguns, gan malduguns. Uguni cilvēce pazīst jau ļoti sen, tāpēc tēmas un to interpretācijas ir dažādas, bet, protams, bez etniskās mūzikas elementiem te iztikt nevarēs," par jauno programmu stāsta Igo.

Viņš atklāj, ka tieši šobrīd notiek ļoti aktīvs dziesmu komponēšanas process, bet jau drīzumā gaidāmi pirmie mēģinājumi. Līdz koncertam plānots laist klajā vienu vai divas dziesmas no jaunās programmas singla formātā.

Savukārt pēc koncerta sāksies ieraksti, lai jau pārskatāmā nākotnē šī dziesma programma būtu pieejama arī ierakstos.

Zināms, ka koncertā kopā ar Igo muzicēs viņa pavadošā grupa – Vilnis Krieviņš, Mārtiņš Burkevics, Juris Kristons, Juris Kronbergs, kā arī Jānis Strazds. Kopā ar Igo dziedās Ieva Kerēvica un Zane Biķe.

Igo koncerts Dzintaru koncertzālē gaidāms 20. augustā. Biļetes iespējams iegādāties www.bilesuparadize.lv un Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV