Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Rīgā uzstāsies „Malcolm Lincoln"

I Love You, 05.07.2010. 11:50

Trešdien, 7. jūlijā, Vecrīgas bārā „I Love You" spēlēs „Malcolm Lincoln" no Igaunijas.
Rīgā uzstāsies „Malcolm Lincoln"

Vasaras koncertsezona bārā „I Love You" turpinās ar igauņu dueta „Malcolm Lincoln" pirmo uzstāšanos Latvijā.

„Mēs spēlējam elektronisku popmūziku ar nedaudz ērmīgu pieskaņu," stāsta dziedātājs un elektronisko instrumentu pārvaldītājs Robins Juhkentāls, kura sadarbība ar basģitāristu Madisu Kubu izveidojās pavisam nesen – 2009. gada rudenī.

Dueta nosaukums radās pēc kāda kurioza igauņu šovā „Gribi būt miljonārs?", kad jautājumā par ASV prezidenta Linkolna vārdu spēles dalībniece no piedāvātajiem variantiem izvēlējās Malkolmu.

Tikmēr dueta „Malcolm Lincoln" debijas ierakstu „Loaded With Zoul" jau novērtējusi ietekmīgā mūzikas izdevniecība „Universal Music", kuras apgādā tas iznāca šā gada maijā.

„Malcolm Lincoln" vasarīgā elektropopa ballīte notiks trešdien, 7. jūlijā, bārā „I Love You" Aldaru ielā 9. Sākums 21.00. Ieeja bez maksas.

„Malcolm Lincoln":
MySpace: http://www.myspace.com/malcolmlincoln
YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=J52hOrJ5ecE

Savukārt 16. un 17. jūlijā aicinām uz „I Love You" skatuvi „Positivus" festivālā Salacgrīvā! Sūti īsziņu ILY uz 1859 un saņem jaunākās vēstis no „I Love You" skatuves savā mobilajā tālrunī!

Bārs „I Love You": http://www.iloveyou.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV