Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

IKKI atgriežas "Dirty Deal Cafe" (+VIDEO)

Agnese Āboliņa, 06.07.2010. 09:14

Piektdien, 9. jūlijā, visiem tiem, kam neizdevās apmeklēt IKKI elektrizēto šovu šī gada martā, būs iespēja IKKI sniegumu baudīt klātienē klubā "Dirty Deal Cafe". Vakaru papildinās ne mazāk spraigi sniegumi no latviešu - Skābā Jāņa, Pukemon un Indrikka puses.
IKKI atgriežas "Dirty Deal Cafe" (+VIDEO)

Marta mēneša trakākais pasākums ar IKKI uzstāšanos mums visiem, gan DD kolektīvam, gan pašam IKKI un, cik noprotam, arī lielākai daļai apmeklētāju, bija emocionāli pārsātināts, tāpēc 'neatejot no kases' ar IKKI vienojāmies par nākamo datumu.

Vairāk par IKKI:

IKKI tiek dēvēts par Madrides elektro scēnas "krusttēvu" - viņš ne tikai aktīvi muzicē, bet arī darbojas kā mūzikas producents, viņam ir sava studija, un pirms diviem gadiem viņš izveidoja arī pats savu mūzikas leiblu 'Nu Bakalei'. Tajā pašā laikā viņš joprojām turpina darboties kā rezident-diskžokejs Madrides klubā "numur viens" - Soundsick.
Nav nekāds noslēpums, ka metāla "griezēji" nav īpaši iecienīti elektro mūzikas deju klubos, taču IKKI ir izdevies šīs abas mūzikas scēnas "salaulāt", izveidojot "jumtu noraujošu" kombināciju - IKKI ir iecienīts DJ gan elektro ballītēs, gan metāla mūzikas koncertu pēcballītēs!!

Sākums: 22:00 Ieeja: 2,- Ls

Saites:
www.myspace.com/ikkiisback
http://tinyurl.com/ikkifacebook
www.draugiem.lv/skabaisjanka
Video atskati no IKKI @ 'Deadly French', 'Dirty Deal Cafe', 27.03.2010:

www.dirtydeal.lv

Adrese: Dirty Deal Café, Spīķeri

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV