Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Pēc Gustava Filipsona izstādes atklāšanas klubā "Nabaklab" uzstāsies projekts „Dūmu zārka zēni"

Edgars Āboliņš, 07.07.2010. 17:01

9. jūlijā pulksten 19:00 klubā "Nabaklab" notiks Gustava Filipsona izstādes „Iluzionisti" atklāšana. Pēc tam uz kluba skatuves kāps duets-trio „Dūmu zārka zēni".
Pēc Gustava Filipsona izstādes atklāšanas klubā "Nabaklab" uzstāsies projekts „Dūmu zārka zēni"

„Dūmu zārka zēni" ir grupu „Tesa" un „9horizon" dalībnieku izveidots projekts - ģitāras un bungu duets. Grupa savu uzstāšanos plānojusi īpaši šim notikumam un tā galvenokārt ir brīva improvizācija. Iespējams, ka tieši 9. jūlija vakarā duets pārtaps trio, jo savu interesi par līdzdalību tajā ir izteicis vēl kāds Latvijas mūzikas pasaulē labi zināms ģitārists - improvizators.

Savukārt DJ zālē par mūziku gādās Krišs Ābols.

Gleznotāja Gustava Filipsona darbi ir abstrakti un iluzori. Jaunā mākslinieka domāšanas un darbības metode asociējas ar ieskatīšanos tumsā, kurā acij pakāpeniski aprodot ar gaismas trūkumu atklājas arvien jaunas šķietami neredzamās ainas detaļas. Šī tumsa asociējas ar nezināmo, nesaprotamo un neizskaidrojamo. Savukārt raudzīšanās izzūdošajā gaismā ir prāta centieni to aptvert.

Izstādes atklāšana notiks pulksten 19:00, grupas uzstāšanās paredzēta ap 23:00.

www.nabaklab.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV