Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

„The Colt" izpelnās atzinību

Kristīne Atraste, 08.07.2010. 13:19 | komentāri (1)

Rokgrupas „The Colt" publiskā debija bija šī gada februārī raidījumā „Viss notiek". Pa šo laiku jaunie mūziķi paguvuši jau iekarot lielu publikas un citu mūziķu atzinību.
„The Colt" izpelnās atzinību

4. maijā kolti uzstājās LTV tiešraidē no Ogres. Kā cienīgus rokerus „The Colt" iecienījuši slavenu zīmolu motoklubi, aicinot piedalīties „Harley Davidson" un „Free Hawks" salidojumos Dzintaros un Bauskā.

Nupat "The Colt" kopā ar spēcīgākajām latviešu rokgrupām uzstājās "Saldus Saule" jubilejas festivālā.

Jaunie „The Colt" puiši izpelnījušies arī savu kolēģu – pieredzējušo grupu mūziķu atzinību. Viņu dziesma dzirdama arī Spānijas raidstaciju ēterā.

Jau ziņots, ka feburārī, Ogres Kultūras namā raidījuma „Viss notiek" autori prezentēja fotoklipu par to, kā tapa sižets par mūzikas grupu „Colt". Fotoklipa idejas autors un veidotājs ir producentu grupas „Hansa media" operators Mārtiņš Sudrabs. Šis klips unikālā veidā stāsta par to, cik dažādi izmantojams ir vizuālais materiāls – fotogrāfija.

Viss notiek intervija ar jaunās grupas „The Colt" dalībniekiem – dziesmas autoru Hariju Zariņu un solistu Ati Ieviņu skatiet šeit

Raidījumu par grupu „The Colt" skatieties 12.jūlijā, raidījumā „Viss notiek" LTV1 plkst. 21:55!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV