Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Positivus festivālā notiks grafiti sacensības

Līga Andžāne, 09.07.2010. 09:23

Šogad Positivus festivāla ietvaros notiks starptautiskas PAINT CLUB sacensības, kurās sestdien, 17.jūlijā, spēkiem mērosies 16 radošas personības no visām Baltijas valstīm – grafiti mākslinieki, ilustratori, karikatūristi un citi vizuālās mākslas meistari.
Positivus festivālā notiks grafiti sacensības

Interaktīvā turnīrā 8 komandas, kas sastāv no diviem dalībniekiem katra, sacentīsies viena pret otru cīņā par Baltijas valstu uzvarētāja titulu. Uzvarētāju komanda iegūs tiesības piedalīties starptautisko PAINT CLUB sacensību finālā, kas oktobrī norisināsies Berlīnē. Sacensības sastāv no vairākām priekšsacīkšu kārtām, kurās komandas savstarpēji sacenšas, radot urbānās mākslas darbus uz baltiem audekliem ar trīs dažādu krāsu marķieriem. Finālā sacenšas divas labākās komandas. Uzvarētājus nosaka žūrija kopā ar klātesošajiem apmeklētājiem.

PAINT CLUB sacensības vienmēr tiek rīkotas liela mēroga pasākumu ietvaros, plašas publikas klātbūtnē, un to pievilcība slēpjas urbānās mākslas pārstāvju mijiedarbībā ar publiku, cīņu starp dažādām komandām, kā arī sadarbību un stratēģiju vienas komandas ietvaros.

Vairāk informācijas: www.the-paint-club.com

Positivus festivāls 16.-17.jūlijā jau ceturto gadu norisināsies Salacgrīvā. Tas ir lielākais muzikālais pasākums šovasar, kurā uz 7 skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 60 lieliski ārzemju un labākie pašmāju mākslinieki, no kuriem galvenie būs MUSE, SCISSOR SISTERS, UNKLE live un HAPPY MONDAYS.

Biļetes uz festivālu nopērkamas "Biļešu Serviss" kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. Plānots, ka visas biļetes varēs iegādāties arī pirms festivāla. Patlaban divu dienu biļete uz Positivus festivālu maksā Ls 29,00; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 32,50. Pirms festivāla divu dienu biļete maksās Ls 33,00; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 36,50. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam piektdien, 16.jūlijā, maksā Ls 19,00; apmeklējumam sestdien, 17.jūlijā – Ls 25,00. Telšu pilsētiņas ieejas biļete, pērkot atsevišķi, maksā Ls 4,50.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV