Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Meta-Kafe" notiks "Amber Muse Gathering" sērijas pasākums

Amber Muse komanda, 09.07.2010. 11:37

Piektdien, 16. jūlijā, META-KAFĒ, Spīķeros, Maskavas ielā 12/1 ar brenda Absolut atbalstu notiks Amber Muse Gathering sērijas pasākums ar dīdžejiem Bogdan Taran, Ksenia Kamikaza, Max Lomov, ZaZzy un vizualizātoru CBETOMUSIC piedalīšanos.

Par nākamā Amber Muse Gathering pasākuma norises vietu tika izvēlēts META-KAFĒ, kas atrodas vienā ēkā ar laikmetīgas mākslas galeriju Kim? vēsturiskājā Spīķeru kvartālā. META-KAFĒ telpas papildina plaša terase, kura palīdzēs apmeklētājiem justies īpaši komfortabli vasaras karstajā laikā.

Pasākumā tiks atskaņoti aktuālākie underground house mūzikas ritmi dīdžeju Bogdan Taran, Max Lomov un ZaZzy izpildījumā, kā arī skanēs dažāda elektroniskā deju mūzika Ksenias Kamikazas izpildījumā.

Vizuālas projekcijas, kuru veidošanā ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas un ultramūsdienīga vīzija, piedāvās projekta CBETOMUSIC dalībnieki.

Pasākums Amber Muse Gathering ar brenda Absolut atbalstu sāksies 16.jūlijā plkst. 22:00. Pasākumā var tikt bezmaksas, pierakstoties ierobežotā viesu sarakstā. Lai iekļutu viesu sarakstā, sūtiet vārdus un uzvārdus pa e-pastu: info@ambermuse.com. Bez pieraksta viesu sarakstā ieejas maksa pasākumā ir 8 Ls.

Informatīvais atbalsts: danceradio.lv, ind-ex.lv, nightlife.lv, tv24.lv.

Datums: 16.jūlijs
Vieta: META-KAFE (Spīķeri, Maskavas iela 12/1)
Pasākums: Amber Muse Gathering
DJs: Bogdan Taran, Ksenia Kamikaza, Max Lomov, ZaZzy
Sākums: 22:00
Ieeja pēc viesu saraksta vai ar ielūgumiem, face control.
Sūtiet vārdus un uzvārdus viesu sarakstam uz info@ambermuse.com.
Viesu saraksts ir ierobežots. Bez pieraksta viesu sarakstā ieejas maksa pasākumā ir 8 Ls.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV