Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Arēnā Rīga notiks vērienīgs deju mūzikas pasākums "Save The Summer" ar pasaulē un Latvijā populāru dīdžeju piedalīšanos

Kristīne Runce, 09.07.2010. 12:11

Piektdien, 3. septembrī, Arēnā Rīga notiks vērienīgs deju mūzikas pasākums "Save The Summer". Pasākumā piedalīsies aptuveni 20 elektroniskās deju mūzikas mākslinieki no Lielbritānijas, Nīderlandes, Beļģijas, Itālijas, Latvijas, Lietuvas un citām pasaules valstīm.
Arēnā Rīga notiks vērienīgs deju mūzikas pasākums "Save The Summer" ar pasaulē un Latvijā populāru dīdžeju piedalīšanos

Projekts "Save The Summer" būs deju mūzikas šovs, jauna tradīcija, veidota Latvijā, ievērojot augstākos pasaules deju mūzikas šovu standartus. Latvijas deju mūzikas auditorijas interesi par vērienīgiem, saturiski un tehnoloģiski iespaidīgiem šoviem pierāda gan 2007. un 2008. gadā Arēnā Rīga notikušie pasaulē slavenie šovi "Sensation White" un "Sensation White. Love", kas pulcēja vairāk kā 10 000 fanus, gan deju mūzikas festivāls KnockOUT, kā arī regulāra slavenu ārvalstu dīdžeju viesošanās Rīgas lielākajos klubos.

Projekts "Save The Summer" apvienos visu būtisko, kas padara deju mūzikas šovu par neaizmirstamu pieredzi - saturiski un žanriski bagātu muzikālo programmu, oriģinālus un pārsteidzošus tehniskos risinājumus, augstākās kvalitātes skaņas un gaismas aprīkojumu, kā arī vēl nepieredzētu telpu un skatuvju izvietojumu. Pirmo reizi Arēna Rīga vēsturē, publikai tiks atvērtas arī aizskatuves telpas, kurās šoreiz darbosies Techno Room. Kopumā pasākumā darbosies vismaz četras skatuves - Main Floor, Techno Room, Lounge Zone un Hit Stage. Pasākuma dress-code būs "blow the colours" (uzspridzini krāsas).

Arēnas Rīga valdes priekšsēdētājs Edgars Buncis saka: "Arēna Rīga ir daudzfunkcionāla arēna un izmantojama ne tikai sportam un koncertiem, bet arī deju pasākumiem. Mūsu zāle ir augstākā Latvijā un tas ļauj Arēnā realizēt lielus un sarežģītus projektus. Iepriekšējie pasākumi Arēnā ir pierādījuši, ka Latvijas skatītājiem ir interese par šādiem projektiem."

Viens no pasākuma dalībniekiem - Latvijā populārais dīdžejs un kluba Essential personība Kaspar Kondrat atzīst: "Īsts EDM festivāls-šovs Rīgā nav noticis kopš Sensation White un KnockOUT laikiem. Esmu drošs, ka šis būs lielākais vasaras sezonas noslēguma pasākums un domāju, ka DJi, kas piedalīsies pasākumā, patīkami pārsteigs ikvienu potenciālo pasākuma apmeklētāju. Programmā ir vairāki mākslinieki no prestižā DJ Mag top 100 pirmā divdesmitnieka, ir arī tādi, kas Latvijā vai pat Baltijā līdz šim nav uzstājušies. Es pats piedalīšos pasākumā, spēlējot īpašu back-2-back setu, kopā ar Ignas (Exit /Lietuva), uz galvenās festivāla skatuves,."

Pasākuma tehniskos risinājumus izstrādā Mārcis Gulbis, kuram ir pieredze lielāko Latvijas orģinālpasākumu producēšanā. "LED ekrāni, gaismas, lāzeri un dekorācijas - mums stāv priekšā liels darbs, lai iecerēto "Save The Summer" konceptu uzbūvētu Arēnā Rīga. Domāju, ka šis pasākums būs viens no lielākajiem orģināl-produkcijas pasākumiem Latvijā šajā vasaras sezonā," saka Gulbis.

Pasākuma muzikālā satura izveidē piedalās Liene Treimane, kurai ir ilggadīga pieredze dažāda mēroga deju mūzikas pasākumu organizēšanā un muzikālās programmas sastādīšanā lielākajā deju mūzikas klubā Baltijā. Viņa atzīst: "Latvijas deju mūzikas scēna ir izslāpusi pēc kvalitatīva un saturiska bagāta pasākuma- festivāla, kas ļauj baudīt elektronisko deju mūziku ārpus ierastajām kluba telpām. Esmu pārliecināta, ka "Save The Summer" telpās katrs varēs atrast savu ideālo ballītes atmosfēru, jo pasākuma muzikālā programma ietvers labāko no teju katra aktuālā žanra mūsdienu deju mūzikā."

Pasākuma dalībnieki tiks nosaukti tuvākajās dienās "Save The Summer" oficiālajā twitter kontā twitter.com/savethesummer.

Pasākuma producents ir pasākumu operators "Untitled" un pasākuma organizēšanā līdzdarbojas "Propeller Productions".

Biļetes uz pasākumu būs pieejamas tirdzniecībā "Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās visā Baltijā sākot no 15. jūlija. Pirmo (akcijas) biļešu cena būs Ls 8, ar katru pārdoto biļešu tūkstoti biļetes kļūs dārgākas par vienu latu. Pieejamas būs arī STARLIGHT V.I.P. ZONE biļetes ar iespēju skatīt pasākumu no 2. stāva balkona ar uzkodām un welcome drink.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV