Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Triānas Parks" atceļ koncertu

Ilze Malaševska, 12.07.2010. 09:04 | komentāri (1)

Viena no Latvijas ekstravagantākajām grupām "Triānas Parks" ir nolēmusi atcelt koncertu sērijas "EnterTainment Triana Park" ietvaros paredzēto koncertu Rīgas klubā "Nabaklab". Galvenais koncerta atcelšanas iemesls ir siltais laiks un gatavošanās mūzikas festivālam "Positivus".
"Triānas Parks" atceļ koncertu

Pēc ilgām diskusijām par to, vai 14. jūlija koncerta atcelšana ir nepieciešama, "Triānas Parks" tomēr nolēma neuzstāties Rīgas klubā un piedāvāt alternatīvu – jau šīs nedēļas nogalē grupa būs dzirdama mūzikas festivālā "Positivus". Mūziķi atvainojas saviem klausītājiem, kuri vēlējās apmeklēt koncertu, bet tādējādi būs iespēja gan klausītājiem, gan pašiem māksliniekiem pienācīgi sagatavoties nedēļas nogales saulaini muzikālajam notikumam.

Vasarā grupa "Triānas Parks" vairāk būs dzirdama tieši brīvdabas pasākumos un festivālos, bet jau rudenī mūziķi uzsāks koncertus klubos. Jau zināms, ka septembra sākumā "EnterTainment Triana Park" piestās gan Liepājas klubā "Fontaine Palace", gan arī Rīgā, klubā "Nabaklab".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV