Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

„Radio „SWH" Kultūras nams" festivālā „ZZ Baltic Beach Party"

Edgars Džiguns, 12.07.2010. 13:13 | komentāri (2)

Kļuvusi zināma radio „SWH" Radio lāgas Kultūras nama" programma festivālā „ZZ Baltic Beach Party". Visas trīs dienas uz īpašas skatuves skanēs īpašas un lāga dziesmas, uzstāsies jau iemīļoti un jauni varoņi.
„Radio „SWH" Kultūras nams" festivālā „ZZ Baltic Beach Party"

Kā īpašu notikumu šīs skatuves saimnieki piedāvā ekskluzīvu konkursu „Lāga dziesma X/Bez 10 10".

Jau ceturtdien, kas pasludināta par „Lāga Studentu nakti", uz skatuves kāps „The Zuru", spēlēs „Crystral Sound System", kā arī DJ Valentino, kurš piedāvās bikini baroka dejas, un DJ Resnaisbobis un Forele. Jau šobrīd zināms, ka ceturtdiena būs labo cenu un zivju zupas diena.

Piektdienā, kuras virsraksts ir „Atpūtas vakars – tiem, kam...", kultūras nama saimnieks būs Normunds Rutulis. Skatuves dēļus rībinās arī „Kaspars un Striķis", „Edža un Niknie", „Transleiteri", „Pirmais kurss", „P.O.R.N.O. & Co" un DJ Japānis. Par īpašiem akcentiem vakara programmā gādās „rotaļniece, kurai ļoti patīk dziedāt" – Olga. Piektās dienas ēdienkartē, jau šobrīd zināms, veģetārais un gaļas BB Blovs!

Spraiga un dažādiem pavērsieniem bagāta solās būt arī sestdiena, kuras laikā norisināsies konkurss „Lāga dziesma X/ Bez 10 10". Kultūras namā saimniekos Fredis, cieņā būs BB Besiņa un Makarons. Uz skatuves ar dažāda žanra priekšnesumiem kāps Normunds Rutkis, „Žans Pols bez Belmando", „Igors K", „Brigadieru Brokastis", „Paši Pēdējie Romantiķi" un DJ Japānis.

Saistībā ar sestdienas konkursu, jāuzsver, ka joprojām ikvienam interesentam ir iespēja pieteikt dalību, lai pretendētu piedalīties „Lāga dziesma X/ Bez 10 10". Lai to izdarītu, jāsūta pieteikums uz adresi bebe@radioswh.lv? Speciāli šim konkursam ir izveidota profesionāla lāga žūrija un šobrīd zināms, ka dalību šim konkursam blakus uzlecošām lāga zvaigznēm pieteikusi arī Olga Rajecka. Pirmās vietas ieguvēji tiks pie iespējas ierakstīt vienu dziesmu profesionālā skaņu ierakstu studijā. Nav svarīgi, vai esi pasaules megastārs, vai līdz šim esi dziedājis tikai dušā – tiks gaidīti visi!

Kā zināms, festivāls „ZZ Baltic Beach Party" šogad svin desmitgadi un pirmo reizi notiks trīs dienas – no 22. līdz 24.jūlijam. Biļetes uz festivālu nopērkamas „Biļešu paradīzes" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā – www.bilesuparadize.lv.

Vairāk par festivālu – www.beachparty.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV