Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Arēnā Rīga uztāsies dīdžejs Alex Gaudino

Kristīne Runce, 12.07.2010. 13:38

3. septembrī Arēnā Rīga vērienīgā deju mūzikas pasākuma „Save the Summer" ietvaros uzstāsies viens no pieprasītākajiem itāļu dīdžejiem Alex Gaudino.
Arēnā Rīga uztāsies dīdžejs Alex Gaudino

Alex Gaudino muzicē disco house, electro un garage žanrā un ir vienīgais itāļu izcelsmes DJ, kuram vienlaicīgi ir izdevies iegūt divas pirmās vietas Anglijas pārdošanas topos, viņš ir ticis nominēts arī Eiropas Mūzikas Balvai 2000. gadā. Alex Gaudino populārākais singls- "Destination Calabria" ierindoja viņu jauno dīdžeju elitē, vienā līmenī ar viņa līdzgaitniekiem Eric Prydz un Fedde le Grand. Pasaules deju mūzikas grāvējs "Destination Calabria" iekļuva Eiropas deju topa pirmajās vietās 2007. gada maijā, ierindojoties arī vairāku Eiropas valstu nacionālu topu virsotnēs - 1. vietā Beļģijā, 3. vietā Lielbritānijā, 6. vietā Francijā. Bez jau minētā singla Alex Gaudino ir arī populāro skaņdarbu "Watch out", "Reaction", "Little Love", "Que Pasa" autors.

Jau ziņots, ka 3. septembrī, Arēnā Rīga notiks vērienīgs deju mūzikas pasākums "Save The Summer". Pasākumā piedalīsies aptuveni 20 elektroniskās deju mūzikas mākslinieki no Lielbritānijas, Nīderlandes, Beļģijas, Itālijas, Latvijas, Lietuvas un citām pasaules valstīm .

Aizvadītajā nedēļā „Save the Summer" oficiālajā mājas lapā www.savethesummer.lv un sociālā portāla vietnē twitter.com/savethesummer tika nosaukti pirmie pasākuma dalībnieki. Deju mūzikas cienītājus Arēnā iepriecinās pasaulslaveno dīdžeju Andy Moor un JD Davis uzstāšanās. Savukārt Lietuvas labākais dīdžejs Ignas un Latvijas populārākais dīdžejs un kluba Essential personības Kaspar Kondrat pasākuma apmeklētājiem piedāvās īpašu back-2-back setu. Tuvākajā laikā tiks izziņoti vēl vairāki deju mūzikas pasākuma „Save the Summer" dalībnieki.

Projekts "Save The Summer" apvienos visu būtisko, kas padara deju mūzikas šovu par neaizmirstamu pieredzi - saturiski un žanriski bagātu muzikālo programmu, oriģinālus un pārsteidzošus tehniskos risinājumus, augstākās kvalitātes skaņas un gaismas aprīkojumu, kā arī vēl nepieredzētu telpu un skatuvju izvietojumu. Pirmo reizi Arēna Rīga vēsturē, publikai tiks atvērtas arī aizskatuves telpas, kurās šoreiz darbosies Techno Room. Kopumā pasākumā darbosies vismaz četras skatuves - Main Floor, Techno Room, Lounge Zone un Hit Stage. Pasākuma dress-code būs "blow the colours" (uzspridzini krāsas).

Projekts "Save The Summer" būs deju mūzikas šovs, jauna tradīcija, veidota Latvijā, ievērojot augstākos pasaules deju mūzikas šovu standartus. Latvijas deju mūzikas auditorijas interesi par vērienīgiem, saturiski un tehnoloģiski iespaidīgiem šoviem pierāda gan 2007. un 2008. gadā Arēnā Rīga notikušie pasaulē slavenie šovi "Sensation White" un "Sensation White. Love", kas pulcēja vairāk kā 10 000 fanus, gan deju mūzikas festivāls KnockOUT, kā arī regulāra slavenu ārvalstu dīdžeju viesošanās Rīgas lielākajos klubos.

Biļetes uz pasākumu būs pieejamas tirdzniecībā "Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās visā Baltijā sākot no 15. jūlija. Pirmo (akcijas) biļešu cena būs Ls 8, ar katru pārdoto biļešu tūkstoti biļetes kļūs dārgākas par vienu latu. Pieejamas būs arī STARLIGHT V.I.P. ZONE biļetes ar iespēju skatīt pasākumu no 2. stāva balkona ar uzkodām un welcome drink.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV