Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Vecrīgā atklās pasaules mūzikas klubu “Acco”

Katrīna Linde, 12.07.2010. 16:41 | komentāri (4)

15. jūlijā Vecrīgā, Grēcinieku ielā 11a tiks atvērts jauns mūzikas klubs ACCO. Ikviens tiek aicināts uz atklāšanas koncertu plkst. 19.00. Klubs sevi prezentēs ar dažādu tautu mūzikas, dziesmu un deju priekšnesumiem, kā arī saviem apmeklētājiem piedāvās īpaši radītu un rūpīgi izveidotu latviešu un citu pasaules tautu nacionālo ēdienu un dzērienu klāstu.
Vecrīgā atklās pasaules mūzikas klubu “Acco”

PaSaules Mūzikas Klubs ACCO apvienos dažādu tautu kultūru, piedāvājot nobaudīt gan latviešu, gan citu tautu tradicionālos ēdienus no vairāk kā desmit pasaules valstīm, gan aicinot apmeklēt latviešu un citu tautu mūzikas izpildītāju koncertus, kā arī atzīmēt dažādu tautu nacionālos svētkus.

Kluba plašajā deju zālē tiks atskaņota kvalitatīva dažādu stilu mūzika, kas priecēs un izklaidēs kluba apmeklētājus. Vakaros klubā būs dzirdama tradicionālā vai modernā mūzika, ko izpildīs gan Latvijā zināmi, gan pasaulē atzīti mākslinieki.

Klubs piedāvās iknedēļas programmu, trešdienās aicinot savus apmeklētājus uz Rīgas Danču kluba sadancošanas vakariem, ceturtdienās uz sadziedāšanos dzīvās mūzikas pavadījumā. Piekdienu un sestdienu vakaros klubā skanēs labākā latviešu un citu tautu deju mūzika.

Īpaši piedāvājumi tūristu grupām, kuri vēlas iepazīt latviešu tradicionālo mākslu, kultūru un ēdienus.

Multikulturāla, tradīcijām bagāta vide, kvalitatīva mūzika, plašs ēdienu un dzērienu klāsts, lielākā deju zāle Vecrīgā!

Tas viss vienuviet – Pasaules Mūzikas Klubā ACCO!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV