Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Positivus festivālā sola karstu laiku

Līga Andžāne, 13.07.2010. 08:41

Šajā nedēļas nogalē notiekošajā Positivus festivālā gaidāms karsts laiks – saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra laika apstākļu prognozi, gaisa temperatūra Salacgrīvā piektdien un sestdien sasniegs +28° dienā un +20°- +22° naktī. Pūtīs lēns mainīga virziena vējš, nokrišņi festivāla norises laikā nav gaidāmi.
Positivus festivālā sola karstu laiku

Festivāla rīkotāji lūdz apmeklētājus parūpēties par saules aizsargkrēmiem un galvassegām.

Positivus festivāla teritorija būs atvērta no piektdienas, 16.jūlija, plkst.15:00, bet Merrild telšu pilsētiņa – jau no plkst.12:00. Lai neveidotos automašīnu sastrēgumi, aicinām apmeklētājus Salacgīvā ierasties pēc iespējas savlaicīgāk. Atgādinām, ka festivāla teritorijā nebūs iespējams norēķināties ar maksājumu kartēm (izņemot LB pludmales bāru), un teritorijā nebūs pieejami bankomāti, tāpēc iesakām laikus nodrošināties ar pietiekamu skaidras naudas daudzumu.

Positivus festivāls 16.-17.jūlijā jau ceturto gadu norisināsies Salacgrīvā. Tas ir lielākais muzikālais pasākums šovasar, kurā uz 7 skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 60 lieliski ārzemju un labākie pašmāju mākslinieki, no kuriem galvenie būs MUSE, SCISSOR SISTERS, UNKLE live un HAPPY MONDAYS.

Biļetes uz festivālu nopērkamas "Biļešu Serviss" kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. Plānots, ka visas biļetes varēs iegādāties arī pirms festivāla. Patlaban divu dienu biļete uz Positivus festivālu maksā Ls 29,00; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 32,50. Pirms festivāla divu dienu biļete maksās Ls 33,00; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 36,50. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam piektdien, 16.jūlijā, maksā Ls 19,00; apmeklējumam sestdien, 17.jūlijā – Ls 25,00. Telšu pilsētiņas ieejas biļete, pērkot atsevišķi, maksā Ls 4,50.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV