Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Radio raidījums "Ej apskrieties" svinēs otro dzimšanas dienu

Raidījuma "Ej apskrieties" komanda, 13.07.2010. 08:55 | komentāri (1)

Piektdienas, 16. jūlija, pievakarē klubā Nabaklab gaidāmas radio Naba raidījuma "Ej apskrieties!" divu gadu dzimšanas dienas svinības.
Radio raidījums "Ej apskrieties" svinēs otro dzimšanas dienu

Uz kluba skatuves apmeklētājus priecēs tādas pašmāju grupas kā panki PND, grupa Travolta!, četru puišu apvienība Defectives, kuras vokālists arī viens no raidījuma dalībniekiem, grupa Gabbers un noteikti arī citas.

Kluba mazajā zālē līdz pat rīta gaismai par pasākumam atbilstošu atmosfēru un dejām rūpēsies paši pasākuma vaininieki - trīs puiši, kuri jau divus gadus, katru ceturtdienu, satiekas, lai iepriecinātu radio ēterā klausītājus ar iepriekš, pie alus kausa, sagatavotu punk/hc mūzikas devu un aprunātos ar zvanītājiem.

Koncerta sākums plānots ap pulksten 21.00 vakarā. Kauss alus bārā maksā vien 0.90 Ls, klubs savas durvis ver jau dienā, tāpēc uz koncertu droši varat ierasties jau laicīgi.

Ieejas maksa - 1 Ls, ieeja klubā, no 18 gadu vecuma.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV