Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"GreenNight: MOBILE" šo piektdien klubā "Kefīrs"

Oskars Fīrmanis, 13.07.2010. 11:45

Šo piektdien, 16. jūlijā, notiks šovasar jau trešais klubu sērijas "GreenNight: MOBILE" pasākums. Šoreiz GreenNight īpašo atmosfēru varēs izbaudīt kluba "Kefīrs" apmeklētāji. Pasākumā par enerģiskiem mūzikas ritmiem rūpēsies DJ ELECTRICANO, DJ GIO SHENGELIA (Gruzija), DJ JOHNY ADROIT un DJ RATZ LUKAS.

DJ ELECTRICANO ir viens no labākajiem Latvijas klubu mūzikas dīdžejiem un producentiem jau vairāk nekā 5 gadus, kura dīdžeja talants ir atzinīgi novērtēts arī aiz Latvijas robežām. DJ GIO SHENGELIA ir viens no spilgtākajiem Gruzijas deep house un tech-house karognesējiem. Abu DJ biogrāfijās ir vairāki „skaļi" ieraksti, kas saistīti ar kopīgām uzstāšanās reizēm kopā ar pasaulslaveniem dīdžejiem.

Kā "GreenNight: MOBILE" viesi piektdienas naktī uzstāsies Discoteq promotions pārstāvji JOHNY ADROIT - dīdžejs un daudzsološs producents ar oriģinālu materiālu un personīgu atskaņošanas manieri un RATZ LUKAS – dīdžejs un producents, viens no Discoteq promotions dibinātājiem. Viņa skaņdarbs Global Weekend ir iekļuvis slavenā dīdžeja PETE TONG raidījumā FAST TRAX.

"GreenNight: MOBILE" sākums paredzēts 21:00, bet pulksten 23:00 Tuborg lounge sāksies stundu garš DJ GIO SHENGELIA welcome sets, pasākuma afterparty notiks no rīta uz terases. Ieeja – bezmaksas.

"GreenNight: MOBILE" ir regulāra klubu pasākumu sērija, kas tapusi ar Tuborg atbalstu un dod iespēju izbaudīt labāko deju mūziku, kā arī jaunus un uzlecošus mūzikas talantus un populārus māksliniekus neparastās kombinācijās.

Seko mums Twitterī: http://twitter.com/tuborg_green
Pievienojies mums Facebook: http://www.facebook.com/pages/Tuborg-Green-LV/100602236662379
Pasākuma video: http://www.youtube.com/watch?v=MyBtO-1rxqc
http://klubskefirs.lv/
http://www.tuborg.lv/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV