Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Clear Channel" stendi kļūst par "Positivus" apmeklētāju informācijas un radošās izpausmes centrāli

Ingars Rudzītis, 13.07.2010. 13:27

Mūzikas festivāla "Positivus" laikā speciāli novietoti trīs lielie "Clear Channel" trīsskaldņu stendi kalpos kā festivāla apmeklētāju radošās pašizpausmes un informācijas apmaiņas centri, kur varēs atstāt svarīgas ziņas saviem draugiem, nodot informāciju par pazaudētajām un atrastajām mantām, varbūt pat mēģināt iepazīties ar šarmanto svešinieci, kā arī festivāla rīkotājiem paust savas domas un atsauksmes par divām karstām dienām pie jūras.

"Mūsu "Clear Channel" stendi būs kā dokumentāls apkopojums par "Positivus" apmeklētāju piedzīvoto, izbaudīto un izjusto šajās neaizmirstamajās mūzikas dienās. Ņemot vērā, ka šo festivālu apmeklē radoši un pozitīvi domājoši cilvēki, šie stendi varētu kļūt par aizraujošu sajūtu un piedzīvojumu izpausmes vietu. Jau "Positivus" laikā interesantākie un svarīgākie ziņojumi būs lasāmi arī www.twitter.com/videsstends. Stendu aprakstīšanas procesu filmēsim un vēlāk izveidosim dokumentālu īsfilmu, kas būs apskatāma mājas lapā www.clearchannel.lv/positivus," saka Everita Ušacka, "Clear Channel Latvia" valdes locekle.

Stendi būs sadalīti pa tēmām, lai atstātie ziņojumi būtu labāk atrodami un pārskatāmi. Pirmais, sludinājumu stends ar tēmām "Pazudis/Atrasts" , "Vēlos iepazīties" , "Dažādi" . Otrais, sajūtu stends ar "Labās domas" , "Sliktās domas", "Tikai māksla" . Trešais stends būs atvēlēts apmeklētāju brīvai pašizpausmei: "Es te biju!"

Par SIA "Clear Channel Latvia"

Vides reklāmas uzņēmums saviem klientiem piedāvā vairākus simtus trīsskaldņa formas stendus, kas izvietoti Rīgas, Daugavpils, Liepājas un Jūrmalas populārākajās un aktīvākajās vietās. Uzņēmums ir daļa no "Clear Channel Worldwide", kas ir globālais līderis vides mediju industrija un darbojas vairāk nekā 60 valstīs visā pasaulē. Vairāk informācijas: www.clearchannel.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV