Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Šogad Positivus festivālā skatuve arī pludmales zonā

Līga Andžāne, 13.07.2010. 14:14

Positivus festivāla pludmales zonā šogad varēs baudīt gan aktīvu, gan laisku atpūtu, kā arī īstas pludmales dejas.
Šogad Positivus festivālā skatuve arī pludmales zonā

Uz pludmalē izvietotās LB deju skatuves piektdien, 16. jūlijā, uzstāsies DJ Dnipro, DJ Romantronix, Mixmaster Raitis, Jackmaster G, kā arī Tiago Loei ar perkusijām. Sestdien, 17. jūlijā, uz LB skatuves kāps DJ Kone, DJ Darzniex, DJ Romantronix un Mixmaster AG.

Zelta zivtiņas paspārnē pludmalē darbosies pludmales inventāra noma un strādās instruktori, kas ikvienu interesentu apmācīs braukāt ar SUP dēļiem un skimbordiem. Par labu noskaņojumu Zelta zivtiņas zonā rūpēsies DJ Jana.

Positivus festivāls 16.-17. jūlijā jau ceturto gadu norisināsies Salacgrīvā. Tas ir lielākais muzikālais pasākums šovasar, kurā uz 7 skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 60 lieliski ārzemju un labākie pašmāju mākslinieki, no kuriem galvenie būs MUSE, SCISSOR SISTERS, UNKLE live un HAPPY MONDAYS.

Biļetes uz festivālu nopērkamas "Biļešu Serviss" kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. Plānots, ka visas biļetes varēs iegādāties arī pirms festivāla. Patlaban divu dienu biļete uz Positivus festivālu maksā Ls 29,00; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 32,50. Pirms festivāla divu dienu biļete maksās Ls 33,00; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 36,50. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam piektdien, 16.jūlijā, maksā Ls 19,00; apmeklējumam sestdien, 17.jūlijā – Ls 25,00. Telšu pilsētiņas ieejas biļete, pērkot atsevišķi, maksā Ls 4,50.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV